Türkiye Yelken Federasyonu'na bağlı yüzme hakeminden acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Türkiye Yelken Federasyonu'na bağlı yüzme hakeminden acı haber! Cansız bedenine ulaşıldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

1 hafta içinde 3 kişi boğuldu Bursa'daki Türkiye’nin 5'inci büyük gölü olan İznik Gölü'nde bir facia daha yaşandı. Geçtiğimiz günlerde 8 ve 80 yaşında olan iki kişinin boğulmasının ardından Türkiye Yelken Federasyonuna bağlı yüzme hakemi Feridun Ulu'da gölde kaybolmuş ve arama çalışmaları sürüyordu. Ulu'dan bugün gelen acı haber geldi ve cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.

Bursa İznik Gölü'nde geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte piknik yapmaya gelen Yusuf Akdeniz (8), ertesi gün yine serinlemek için göle giren 80 yaşındaki Ahmet Kavas boğuldu. Dalgıç ekiplerinin arama çalışmaları sonrası cesetleri bulunan iki kişiden sonra bu kez de Yüzme hakemi Feridun Ulu (60) arkadaşlarının da bulunduğu tekneden İznik Gölü'ne girdi.

GÖLDE KAYBOLDU

Fakat bir süre sonra kendisinden haber alamayan arkadaşları durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgede bot ile arama kurtarma çalışması başlatan jandarma ekipleri 24 saat sonra Ulu’nun cansız bedenine ulaştı.

ÇALIŞMALARDAN ACI HABER: CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Dünden beri aramalarını aralıksız sürdüren İznik İlçe Jandarma Bot Komutanlığı ekibi, SONAR cihazından kayıp adamın cansız bedenini tespit etti. Deniz polisi cesedi gölden çıkardı. İznik Devlet Hastanesine kaldırılan Ulu'nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...