Tehlike çok büyük! Türkiye’de aktif 17 LGBT derneği var

- Güncelleme:
Tehlike çok büyük! Türkiye’de aktif 17 LGBT derneği var

Gündem Haberleri

Aile Bakanlığına göre Türkiye’de 17 faal LGBT derneği var. Batı’dan milyonlarca dolar alan bu dernekler, eş cinselliğin reklamını yapıp sapkınlığı yayma görevini üstleniyor.

Muhalefetin itiraz ettiği LGBT gibi sapkın yönelimlere karşı tedbir alınmasını öngören anayasa değişikliğine her kesimden destek geldi. Uzmanlara göre aile kurumunun güçlendirilmesi ve LGBT gibi yönelimlerin önüne geçilmesini öngören anayasa değişikliği teklifi, ülkenin geleceği açısından büyük önem arz ediyor. Meclis Anayasa Komisyonundaki görüşmelere katılan farklı kurumların temsilcilerinin görüşleri şöyle:

> Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü: Bakanlık olarak üç yıldır cinsel tercihler konusunda çalışmalar yapıyoruz. Şu an Türkiye’de bu alanda (LGBT) 17 tane aktif dernek çalışıyor ve bu dernekler uluslararası alanda en çok fonlanan dernekler. ‘Niçin?’ diye bir sormak gerekiyor. ‘Bu sorun bizi ilgilendirmiyor’ demek geleceği görmemektir. Sosyolojik vakalar, uzun soluklu değişimle oluşan vakalar, yani elli yıllık, yüz yıllık programı düşünerek hareket etmeliyiz. Bunun anayasaya yazılı olarak geçirilmesi şart ve tüm toplum olarak bütüncül bir politika ile çözüm üretmemiz gerekiyor.

> Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu Başkanı Prof.Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu: Üniversitede yapılan seminer ve konferanslarda cinsiyet eşitliğinin altına sığınılarak birtakım propagandaların yapıldığını görüyoruz. Ayrıca, diziler veya sosyal medyaya bakıldığında, bu konuda çok nahoş olan olayların olduğunu görüyoruz. Bu konunun anayasal güvenceye kavuşturulması gerekiyor.

AİLELER İNFİAL İÇİNDE

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kurul Üyesi Zennure Ber: Ailelerin infialine şahit oluyoruz. Öğretmenlerimiz, eğitim sendikası başkanlarımız, muhtarlarımız, anneler, LGBT konusunda infial içerisindeler ve bizden çözüm beklemekteler.
Aile danışmanı Belgüzar Ayyıldızoğlu: Yapılan çalışmalar neslin devamı ve ülkenin istikbali açısından çok önemli. LGBT’yle ilgili yürüyüşler, bunlarla ilgili propagandalara yönelik radikal kararlar alınmış durumda. Anne ve babayı örnek alan çocuklar, ‘kadın ve erkek bu kadar geçimsizse o zaman hemcinsimle daha güvendeyim’ mantığıyla maalesef bu tarafa yöneliyor. Bu konuda güzel bir çalışma yapılıyorsa, eşlerin daha sağlıklı bir iletişim kurmaları ve evliliğin ileriye taşımaları için devlet tarafından bir rehberlik yapması da önemli olacaktır. 

TSUNAMİ GELİYOR

> Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, kurumlarına yapılan başvuruların 120’sinin LGBT’nin yol açtığı sıkıntılardan kaynaklı olduğunu belirterek şöyle konuştu: Kurumumuzdan 50’ye yakın arkadaşımızı Avrupa’daki ombudsmanlık veya Venedik Komisyonu veya AHİM gibi kurumlara gönderdik. İstisnasız tümünde hak ve özgürlükleri sayarken, LGBT konusunda ısrarla durdular. Yine bize gelen şikâyetler kapsamında anlıyoruz ki, bu olay bir tsunami gibi geliyor. Bunun bir devlet projesine dönüşmesi lazım. ESMA ALTIN'IN HABERİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Töre27 Ocak 2023 09:00

Bu hastalık yuvalarını kapatın.Çok istiyorlarsa batı dünyası kendilerine kucak açabilirler.

Sonraki Haber Yükleniyor...