Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Prof. Dr. Mehmet Umut Tuncer siyaseti bıraktı

Türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Prof. Dr. Mehmet Umut Tuncer siyaseti bıraktı
Başlık ResmiTürkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Prof. Dr. Mehmet Umut Tuncer siyaseti bıraktı

Türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Prof. Dr. Mehmet Umut Tuncer, aktif siyaseti bırakma kararı aldığını açıkladı.

Kaydet
|

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Prof. Dr. Mehmet Umut Tuncer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aktif siyaseti bırakma kararı aldığını duyurdu.

ÖNERİLEN HABERLER
Ünlü türkücü Mahmut Tuncer
MAGAZİN

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu babası ile fotoğrafını paylaştı! AK Parti MKYK üyesiydi

Türkücü Mahmut Tuncer'in de oğlu olan Mehmet Umut Tuncer, yaptığı açıklamada "Siyasetin getirdiği yoğun stresin; hayatımda önem verdiğim bazı alanlardan uzaklaşmama neden olduğunu görüyorum. Özellikle ve öncelikle aileme, akademik çalışmalarıma, bilimsel üretime ve kişisel gelişimime neredeyse hiç zaman ayıramamak ruhuma iyi gelmiyor." ifadelerini kullanarak görevinden affını Genel Merkez'e ilettiğini belirtti.

Türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Prof. Dr. Mehmet Umut Tuncer siyaseti bıraktı
Başlık ResmiTürkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Prof. Dr. Mehmet Umut Tuncer siyaseti bıraktı

Tuncer'in paylaşımı şu şekilde:

"Hayatımın bundan sonraki dönemine dair önemli bir değerlendirme yaparak bir süredir üzerinde düşündüğüm bir kararı netleştirmiş bulunuyorum. Yaklaşık 3 yıl siyaset yaptığım sürede, sorumluluk bilinciyle fedakarlıklar yaptım. İnandığım değerler doğrultusunda, milletimize ve ülkemize faydalı olabilmek adına büyük bir gayretle çalıştım.

İnsanın bazen kendi iç sesini dinleyip hayat önceliklerini yeniden değerlendirmesi gerektiğine inanıyorum. Siyasetin getirdiği yoğun stresin; hayatımda önem verdiğim bazı alanlardan uzaklaşmama neden olduğunu görüyorum. Özellikle ve öncelikle aileme, akademik çalışmalarıma, bilimsel üretime ve kişisel gelişimime neredeyse hiç zaman ayıramamak ruhuma iyi gelmiyor.

Ülkeme hizmet etmenin yalnızca siyasetle sınırlı olmadığına, bilgi üretmenin, yetişen gençlere katkı sunmanın ve bilimsel çalışmalara emek vermenin de en yeterince kıymetli olduğuna inanıyorum. Bu düşünceler doğrultusunda, hayat yolculuğuma aktif siyaset içerisinde değil; bilim, akademi ve eğitim alanında devam etme kararı aldım.

Bu nedenle, yürütmekte olduğum siyasi görevlerimden affımı Genel Merkezimize arz etmiş bulunuyorum.

Bugüne kadar bana güven duyan, destek veren ve birlikte çalışma fırsatı bulduğum başta Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm parti büyüklerimize, yol arkadaşlarımıza ve gönül bağı kurduğumuz kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Hayatın her döneminde olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de ülkemize ve milletimize üretmeye, çalışmaya ve katkı sunmaya devam edeceğim."


Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.