Ümit Özdağ'dan adım adım planlı provokasyon: Yardımcısı çekti sosyal medyadan paylaştı

Düzenleyen:
Ümit Özdağ'dan adım adım planlı provokasyon: Yardımcısı çekti sosyal medyadan paylaştı

GÜNDEM Haberleri

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, cuma namazı sonrası camide imama 'Atatürk'ü anmayacak mıyız' diye bağırarak provokasyon gerçekleştirmesinin ardından, gerçekler gün yüzüne çıktı. Özdağ'ın kamera açtırıp kendini çektirdiği ve söz konusu görüntüleri paylaştırdığı kişinin yardımcısı olduğu ortaya çıktı.

Uç milliyetçilikteki seçim politikası ile sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, tepki toplayan bir provokasyona imza attı. Özdağ, Afyonkarahisar'da Gedik Ahmet Paşa Camii'nde "Atatürk'ü anmayacak mıyız, Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız" diye bağırarak cemaati provoke etmeye çalışmıştı. O anların kurgu olduğu ve planlandığı ortaya çıktı.

ÇEKEN DE PAYLAŞAN DA YARDIMCISI

Ümit Özdağ'ın camideki 'Atatürk' provokasyonunu planlı olarak yaptığı iddiasını gözler önüne seren görüntülere ulaşıldı. Özdağ'ın kamerayı açtırıp kendisini çektirdiği ve videoyu çeken kişinin de Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur olduğu ortaya çıktı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...