Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ümraniye’de oto sanayide silahlı dehşet: 1 ölü, 6 yaralı

Ümraniye’de oto sanayide silahlı dehşet: 1 ölü, 6 yaralı
Başlık ResmiÜmraniye’de oto sanayide silahli dehset: 1 ölü, 6 yarali

Ümraniye’de oto sanayide iki sürücü arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan esnaf grubu ile sürücülerden birisi arasında tartışma çıktı. Sürücü çıkardığı silahla tartıştığı esnaf grubuna ateş açtı. Esnaftan 3'ü ağır 6 kişi yaralanırken, arbede sırasında sürücünün silahı yere düştü. Esnaf grubundan bir kişi de silahı alarak sürücüye ateş ederek öldürdü.

Kaydet
a- | +A

Olay, Ümraniye’de bir oto sanayide saat 15.45 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmaya müdahale ederek sonlandırmak isteyen esnaf grubu ile sürücülerden biri arasında küfürleşme yaşandı. Sinirlerine hâkim olamayan sürücü çıkardığı silahla ile tartıştığı esnafa ateş açtı.

Ümraniye’de oto sanayide silahlı dehşet: 1 ölü, 6 yaralı
Başlık ResmiÜmraniye’de oto sanayide silahlı dehşet: 1 ölü, 6 yaralı

Esnaf grubu içerisinde bulunan 6 kişi vurularak yaralanırken 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaşanan arbede sırasında sürücünün silahı yere düştü. Bir esnaf, yere düşen silahı alarak sürücünün başına doğru ateş etti. Başından vurulan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırılırken, polis olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Silahlı sürücü ile tartışma yaşayan diğer sürücünün ise silahlı arbede esnasında olay yerinden ayrıldığı öğrenildi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.