Vale cinayetiyle ilgili yeni gelişme! Adliyeye sevk edildiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Başakşehir’de otomobil çalarken kendilerini durdurmaya çalışan vale Oğün Tekin’i tabancayla vurarak öldürdükten sonra, kendilerini yakalamak isteyen polislerle de silahlı çatışmaya girip kaçan şüpheliler, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Olay İstanbul’un Başakşehir'de 20 Ağustos Pazar günü meydana geldi. 4 şüpheli Bahçeşehir Gölet yakınındaki bir otoparka otomobille gelerek vale noktasında gitti ve bir otomobilin anahtarını çaldı.

Şüpheliler başkasına ait otomobille kaçarken, olaya müdahale eden vale Ogün Tekin, “Durun” diyerek bağırdı. Tekin, araca yaklaştığı sırada şüphelilerden biri otomobilden ateş etti.  Talihsiz vale isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

Vale cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmada İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri faillerin yakalanması için çalışmalar yaptı.

FAİLLER İKİZ KARDEŞ ÇIKTI

Polis faillerin, ikiz kardeşler Cebrail (20) ve Mikail E.,(20) ile Yakup Y.,(21) ve Baran P.,(25) olduğu saptandı. Gasp ettikleri araçla seyir halinde olan saldırganların yakalanması için 23 Ağustos Çarşamba günü Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy Mahallesi'nde operasyon düzenlendi.

Şüphelilerle polis arasında çatışma yaşandı. Yaşanan çatışmanın ardından saldırganlar, gasp yoluyla elde ettikleri otomobille kaçarken, silahla  gasp ettikleri kamyonetinle kayıplara karıştı.

Cinayet Büro Amirliği birimleri, şüphelilerin izine Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde ulaştı. Özel Harekat Timlerinin hazır bulunduğu operasyonda polisin peşinde olduğu ikiz kardeşler Cebrail E., Mikail E., Murat E., Serdest Ç., Yakup Y., Bayran P., Bilal S., yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ele geçirildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, şüpheliler Cebrail E.,’nin 48 adet, Mikail E.,’nin 87 adet, Murat E.,’nin 15 adet, Serdest Ç.’nin 15 Adet, Yakup Y.,’nin 27 adet, Baran P.,’nin 7 adet ve Bilal S.,’nin 2 adet suç kayıtlarının olduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...