Vale cinayetinin zanlıları polise ateş etti, kaçarken araç gasp etti

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Vale cinayetinin zanlıları polise ateş etti, kaçarken araç gasp etti

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Başakşehir'deki vale cinayetinin şüphelileri, Arnavutköy'deki kovalamacada polise ateş açtıktan sonra bir kamyoneti gasbederek kaçtı.

Bahçeşehir 1. Kısım'daki bir iş yerinde vale olarak çalışan Ogün T'nin otoparktaki bir aracın anahtarlarını alıp kaçan şüphelilerin peşinden koştuğu sırada vurularak hayatını kaybetmesinin ardından polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

KAÇARKEN POLİSE ATEŞ AÇTILAR

Polis ekipleri, soruşturma kapsamında dün Arnavutköy'de cinayet şüphelilerinin bulunduğu belirtilen bir aracı durdurmak istedi. Ekiplerin "dur" ihtarına uymayan şüpheliler otomobille kaçmaya başladı. Şüpheliler, yaşanan kovalamaca sırasında polise ateş açtı.

KAMYONETİ DURDURUP ONUNLA KAÇTILAR

Polisin çatışma sırasında otomobilin lastiklerini patlatması üzerine durmak zorunda kalan şüpheliler, o sırada yoldan geçen bir kamyoneti gasbederek kaçtı.

Kamyonetin gasbedildiği anlar güvenlik kamerasınca kaydedilirken, polisin şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışmanın sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...