Vatandaşın yüzünü görmemek için gişe camına kağıt asmışlardı! Skandala imza atan memurlara soruşturma

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa Valiliği, İnegöl Nüfus Müdürlüğü’nde vatandaşla yüz yüze gelmemek için cama kağıt yapıştıran memurlarla ilgili açıklama yaptı. Tepki çeken görüntüler sonrası harekete geçen valilik, personelin tespit edildiği ve haklarında disiplin soruşturması başlatıldığını belirtti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde nüfus müdürlüğünde görevli memurlar, skandal bir harekete imza attı. Vatandaşla yüz yüze gelmemek için gişe camına A4 kağıtları asan memurlar, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Tepki çeken görüntüler sonrası Bursa Valiliği harekete geçti. 

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Skandal olayla ilgili valilikten açıklama geldi. Açıklamada, söz konusu personelin tespit edildiği ve haklarında disiplin soruşturması başlatıldığı duyuruldu.

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

“Yerel medya kuruluşları ve sosyal medya hesapları üzerinden ilçe nüfus müdürlüğünde işlem bankoları önünde bulunan camların kağıt ile kapatıldığı ve vatandaşların görülmesinin engellendiğinin ifade edildiği, "İnegöl Nüfus Müdürlüğünde Bu Neyin Nesi?" başlıklı haberle ilgili kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiği anlaşılmıştır. Bahse konu haber ile ilgili, bankolarda görev yapan personel tespit edilmiş ve söz konusu kağıtların kendilerine bakan yüzünde işlemlerde kullanılan mevzuat hükümlerine ilişkin notların yer aldığı görülmüştür. Söz konusu kağıtlar derhal kaldırılmış olup, konunun her boyutuyla araştırılması amacıyla sorumlu yönetici ile personel hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...