Vatandaşlar çileden çıktı! Hayvan severlere isyan ettiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Vatandaşlar çileden çıktı! Hayvan severlere isyan ettiler

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bilecik'te vatandaşlar çöp konteynırları yanına bırakılan yemek ve ekmelerin bozularak koku yapması nedeniyle hayvan severlere isyan etti

Bilecik'in en işlek noktası olan Teyfikbey Caddesi ve Atatürk Bulvarı çöp konteynırı önüne arkasına hayvan severler tarafından sokak hayvanları için bırakılan başta artan yemek, ekmek ve buna benzer yiyecekler bırakılıyor. Bunlar başta kötü bir görüntü oluştururken, yenmeyen yiyecekler başta koku ve sinekleri üzerine çekiyor. Bu durum vatandaşları çileden çıkartırken, duyarsız hayvan severlere bu konuda sitem etti.

ESNAF VE VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ

Teyfikbey Caddesi üzerinde bir bankanın önünde bulunan çöp konteynırı önüne her gün bir kişi tarafından kemik ve sakatat ürünleri bırakılırken, o bölgede oluşan koku hem çevre esnafını hem de geçen vatandaşları rahatsız ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...