Yazın en zorlu günleri geliyor: Ter, su içinde kalacağız!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yazın en zorlu günleri geliyor: Ter, su içinde kalacağız!

GÜNDEM Haberleri

Eyyam-ı Bahur sıcakları ülke genelinde etkisini gösterirken, Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den kritik bir uyarı geldi. Cuma ve cumartesi gününe işaret eden Ökten, "Senenin ve uzun senelerin en nemli iki gecesini geçireceğiz" dedi.

Ağustos ayının ilk haftasında Eyyam-ı Bahur sıcakları etkisini sürdürürken, sıcaklıklar yer yer 40 derecenin üzerine çıktı. 

Gölgede bile sıcak hava etkisini hissettirirken, Marmara bölgesi için 'aşırı nem' uyarısı geldi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten bugün itibarıyla yurt içinde Basra sıcaklarının etkili olmaya başladığını belirterek, cuma ve cumartesi günlerine dikkat çekti.

AŞIRI NEM BUNALTACAK

Ökten, cuma günü sıcaklıkların yükselmesi ile beraber nemin de artacağını belirterek, cumartesi günü ise sıcaklar düşse de nem seviyesinin zirve yapacağını duyurdu.

"TER, SU İÇİNDE KALACAĞIZ"

"En berbat 2 geceye hazır olun" diyen Ökten, yarın gece ve cumartesi gecesinin senenin en nemli iki gecesi olacağını belirtti. Nem seviyesinin korkunç boyutlara ulaştığını ifade eden Ökten, "Gökyüzünü geceleyin nem bulutları kaplayacak. Ter su içinde kalacağız" dedi.

https://twitter.com/KeremOktenMeteo/status/1687162468273963025    

İl il hava durumunu görmek için tıklayınız

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...