Yeni kabine 2. kez toplanıyor: Ana gündem ara zam ve fahiş fiyatlar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yeni kabine 2. kez toplanıyor: Ana gündem ara zam ve fahiş fiyatlar

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün ikinci kez toplanıyor. Kabinenin ana gündem maddeleri arasında; asgari ücrete yapılacak ara zam, fahiş fiyatlar ve deprem bölgesindeki çalışmalar olacak.

Yeni Kabine bugün ikinci kez toplanacak. İç ve dış politikaya dair gelişmelerin değerlendirileceği Kabine'de ana gündemin ekonomi olması bekleniyor.

TRT Haber'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak toplantıda öncelikli gündem ekonomi olacak. Asgari ücrete yapılacak ara zam ve deprem bölgesine yönelik çalışmaların da ele alınması bekleniyor.

ANA GÜNDEM MADDESİ EKONOMİ

Toplantıda öncelikli gündem ekonomideki gelişmeler olacak. Enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele için atılacak adımlar görüşülecek. Asgari ücrete yapılacak ara zam konusunun da toplantıda ele alınması bekleniyor.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALAR

Depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarının yapımı sürüyor. Toplamda 650 bin deprem konutunun yapılması hedefleniyor. Depremzedelere konutların planlanandan daha erken teslim edilebilmesi için farklı formüller üzerinde duruluyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı çalışma da toplantıda değerlendirilecek. Terörle mücadele ve dış politikadaki gelişmeler de kabinenin gündeminde olacak.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: TRT Haber

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...