Yine köpek yine dehşet! Gaziantep'te 8 yaşındaki çocuk saldırıya uğradı, kafasına 25 dikiş atıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yine köpek yine dehşet! Gaziantep'te 8 yaşındaki çocuk saldırıya uğradı, kafasına 25 dikiş atıldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 8 yaşındaki Cihan Ezel Deniz, köpek saldırısına uğradı ve kafasında derin yaralar oluştu. Dehşet olay sonrası yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan çocuğun kafasına 25 dikiş atıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son dönemlerde artan sokak köpeği dehşetlerinin bir yenisi de Gaziantep'te yaşandı. Öğle saatlerinde Gaziantep'in Nizip ilçesi kırsal Günaltı (Tilmiyen) Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, 8 yaşındaki Cihan Ezel Deniz, sokakta yürürken bir evin önünde bağlı olan köpeğin saldırısına uğradı. Olay sonrası köpeğin pençelerinden güçlükle kurtarılan çocuğun kafasında derin yaralar oluştu.

KÜÇÜK ÇOCUĞA A25 DİKİŞ ATILDI

Talihsiz çocuk, yakınları tarafından hemen Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Küçük Cihan Ezel, hastanede kafasına atılan 25 dikişin ardından normal odada gözlem altına alındı. Olay ilgili jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...