MSB duyurdu: Yunanistan'a geçmeye çalışan 5 kişi yakalandı, 4'ü FETÖ'cü çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MSB duyurdu: Yunanistan'a geçmeye çalışan 5 kişi yakalandı, 4'ü FETÖ'cü çıktı

GÜNDEM Haberleri

Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişi Hudut Kartalları tarafından yakalandı. Yapılan incelemede şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişi daha yakayı ele verdi. Hudut Kartalları'nın yakaladığı 5 kişiden 4'ü FETÖ mensunu çıktı. MSB'den yapılan açıklamada "Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı."denildi.

YASA DIŞI GEÇİŞLERE GEÇİT YOK

Türk Silahlı Kuvvetleri, sınırdan yasa dışı geçiş girişimlerine geçit germiyor.

Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışanlarla ilgili açıklama yaptı.

4'Ü FETÖ MENSUBU

Bakanlığın açıklamasında, yakalanan şahısların FETÖ ile bağlantısına dikkat çekildi. 

Açıklamada, "Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı." denildi.

Yapılan incelemede, şahıslardan 4’ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğunun belirlendiği kaydedildi.

MÜCADELE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki Hudut Kartalları, sınırdaki mücadelelerine aralıksız devam ediyor. İzinsiz geçiş ve ülkeye girişin nöbetini tutan askerler, her geçen gün yeni bir başarıya daha imza atıyor.

YAKIN ZAMANDA 4 FETÖ'CÜ DAHA YAKALANMIŞTI

Hudut Kartalları sınırda adeta kuş uçurtmuyor. Sınırlarımızın sigortası Hudut Kartalları yakın zamanda ülkemizden teröristlere kucak açan Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 FETÖ üyesini daha yakalanmıştı.


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...