Yüzlerce ekmek boş binaya atıldı, ekipler harekete geçti: Çuvallarla toplandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yüzlerce ekmek boş binaya atıldı, ekipler harekete geçti: Çuvallarla toplandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Elazığ’da bir fırın tarafından yüzlerce bayat ekmek ağır hasarlı binanın içerisine atıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler fırın hakkında inceleme başlattı. Ekmekler ise çuvallarla toplanarak götürüldü.

Elazığ'da boŞ binaya atılan yüzlerce ekmek görenleri şaşkına uğrattı. Sanayi Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre bir fırın, elinde kalan ve bayatlayan yüzlerce ekmeği ağır hasarlı bir binanın içerisine attı. Sosyal medyada tepki çeken görüntüler üzerine Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

HAYVAN BESLEYENLERE SATILDIĞINI İDDİA ETTİLER

Olay yerine giden ekipler, işletme hakkında inceleme başlattı. İşletme çalışanları, ekmeklerin bayat olduğunu ve hayvan besleyen kişilere sattıklarını iddia etti. Ekiplerin uyarıları üzerine işletme çalışanları, yere bıraktıkları ekmekleri tekrar toplayarak çuvallara doldurdu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...