GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 11:10

Korkunç cinayette dehşete düşüren detaylar! 'Komando dede' karısını baltayla öldürdü

'Komando dede' olarak bilinen 70 yaşındaki İbrahim Cebeci karısını balta ile öldürdü. Daha önce ilginç dansı ve maymun gibi ağaca asılmasıyla gündeme gelen Cebeci muhtara giderek teslim oldu.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 10:57

Gün ağarınca ortaya çıkan feci kaza! 112 çalışanı hayatını kaybetti

Bartın'da yaşanan feci kaza, sabah öğrenci servislerinin fark etmesiyle ortaya çıktı. Kazada aracın parçaları tarlaya savrulurken sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 10:29

Filmlere konu olacak olay! Dolandırıcıyı dolandırdı: Tebrik edip nasıl yaptığını sordu

Sivas’ta bir sağlık çalışanı kurnazlığı ve ikna kabiliyetiyle, telefonla kendisini dolandırmaya çalışan dolandırıcıyı dolandırdı. Tek kuruş kaptırmadan dolandırıcının parasını almayı başardı. Dolandırıcıya kahve içerken çekilmiş bir fotoğraflarını gönderip, “Senin para ile kahve içtik, hakkını helal et” şeklinde mesaj attılar.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 10:00

İstanbul'da barajlardaki su seviyesi son 10 yılın en düşük seviyesi: Alibey Barajı'nda tedirgin eden renk değişimi 

İstanbul’daki barajlar alarm veriyor. İSKİ verilerine göre bugün barajlardaki doluluk oranı yüzde 19.89 oldu. Alibeyköy Barajı'nda ise su seviyesi yüzde 21.73’e kadar düştü. Su oranı gittikçe azalan barajlardaki görüntülerde içler acısı hale gelirken, Alibeyköy Barajı’ndaki suyun rengi değişti. 
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 09:53

Kendisini jandarma olarak tanıtan dolandırıcı jandarma ekipleri tarafından yakalandı

Son dakika haberleri: Edirne'de kendisini askeri personel olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Zanlının evinde yüklü miktarda para ve altın ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen dolandırıcı çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 09:51

Kamyonet kasasındaki 51 düzensiz göçmen yakalandı!

Kırklareli'nde kamyonet kasasında 51 düzensiz göçmen yakalandı. Gözaltılar var.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 09:50

Türkiye ile Nahçıvan arasında hudut güvenliği toplantısı

Iğdır'da, Türkiye ile Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti heyetleri arasında sınır güvenliği toplantısı düzenlendi. Toplantıda, ortak sınırlardaki sınır güvenliği konuları görüşülüp buralarda yapılan çalışmalar ele alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 09:25

Bursa’da ‘Kudüs ve Biz’ paneli

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kudüs ve Biz’ konulu panelde, geçmişten günümüze Türk ve Müslüman toplumların Kudüs ile bağları ve Siyonizm'in tarihi ele alındı. Başkan Alinur Aktaş, buzullarda mahsur kalan iki fok balığı için dünyayı ayağa kaldıranların, Gazze’deki hastane katliamını sıradan bir patlamaymış gibi gösterdiğini söyledi.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 09:05

Meteoroloji 8 il için saat verip uyardı: İstanbul dahil sağanak yağış geliyor

Meteoroloji 8 il için yağış uyarısında bulundu. Aralarında İstanbul ve İzmir’in de bulunduğu iller için saat verildi. Öte yandan, Marmara ve Kuzey Ege’de kuvvetli rüzgar alarmı verildi. İşte il il hava durumu..
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 09:00

Çanakkale açıklarında sürüklenen 23 kaçak göçmen kurtarıldı

Son dakika haberleri: Çanakkale açıklarında lastik botları arızalanan ve sürüklenen 23 kaçak göçmen kurtarıldı. Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 08:45

Hakkari'de terör operasyonu! Teröristlere ait malzemeler ele geçirildi

Son dakika haberleri: Hakkari kırsalında yürütülen operasyonda teröristlere ait malzemeler ele geçirildi. Hakkari valiliği konuyla ilgili olarak açıklama yaptı.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 08:25

Son dakika haberi! İstanbul merkezli 5 ilde 'Sahte Ses' operasyonu: 62 gözaltı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli Bursa, Kayseri, Kocaeli, Konya ve Hakkari'de düzenlenen "sahte ses" operasyonlarında, örgütlü nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen 62 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
 - "Ne yaparsanız yapın, kaybedeceksiniz"
26 Ekim 2023 - 06:35

Erdoğan'dan Gazze'deki soykırıma ve Batı'nın tavrına tepki: Ne yaparsanız yapın, kaybedeceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ey İsrail, bu kafa ile bir yere gidemezsin. Adalet sağlanmadıkça kaybedeceksiniz. Kuru hamasete, Türkiye ve Filistin halkına fayda getirmeyecek adımlara tevessül etmeyeceğiz.” dedi.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 05:24

AYM'den Can Atalay için ihlal kararı: Yeniden yargılanacak

Anayasa Mahkemesi, Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası sanığı Can Atalay için “seçilme hakkı” ile “kişi hürriyeti ve güvenliği hakkı” yönlerinden hak ihlali kararı verdi.
 - İKİYÜZLÜ DÜNYA
26 Ekim 2023 - 05:13

İnsanlık satan batı, insanlığın dibini buldu: Biz sizi iyi biliriz

Türkiye, terör örgütü PKK’ya karşı operasyon başlatınca acilen BM’de karar aldırıp “harekâtı durdurun” çağrısında bulundular. Kınama üstüne kınama yayınladılar. Ekonomik yaptırımlarla baskı uyguladılar. AB üyelik sürecini askıya aldılar. Türkiye’nin meşru mücadelesine engel olmaya kalkan Batı, şimdi işgalci İsrail’e daha fazla katliam yapması için arka çıkıyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 04:40

Aydın'da facia! KYK yurdunda arızalanan asansör düştü: 1 öğrenci hayatını kaybetti

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda feci bir olay yaşandı. Fazla yükü kaldıramadığı iddia edilen asansör düştü. Paniğe kapılan bir kız öğrenci hareket eden asansörden dışarı çıkmak isteyince duvarla asansör arasına sıkışarak hayatını kaybetti. Öte yandan olayla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt müdürünün açığa alındığını duyurdu.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 02:25

Sorun 52 gündür çözülemedi: F-4'ün çarptığı araçlar hâlâ bulundukları yerde bekliyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) otoparkına düşen F-4 savaş uçağına ait yakıt tankının zarar verdiği 3 araç için henüz bir çözüm bulunamadı. Otomobiller otoparkta kalırken, araç sahipleri hem maddi hem de manevi tazminat istiyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 02:10

Uyuşturucuyla mücadele ödüllü 'uyuşturucu taciri'

Yalova’da 33,5 kilo esrar ile yakalanan suç şebekesi üyesinin evinden, “uyuşturucuyla mücadeleye katkılarından” dolayı verilmiş teşekkür plaketi çıktı.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 01:57

Futbol dünyasını vuran 'yüksek kârlı fon' dolandırıcılığına 216 yıl hapis

Futbol camiasının ünlü isimlerinin milyonlarca dolarını dolandırdığı iddia edilen, aralarında bir özel bankanın Levent şube müdürünün de bulunduğu 7 kişi için 3 yıldan 216 yıla kadar hapis cezası istendi.
GÜNDEM - GÜNDEM
26 Ekim 2023 - 00:12

Ataşehir’de drift atan sürücüye rekor ceza!

Ataşehir'de drift yaparak araç ve yaya trafiğini tehlikeye düşüren sürücüye 20 bin 342 lira cezai işlem uygulandı. Öte yandan sürücünün ehliyetine el konuldu.
GÜNDEM - GÜNDEM
25 Ekim 2023 - 23:38

Muğla'dan kahreden haber! Annesini emerken nefessiz kalan bebek öldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yürek yakan bir olay yaşandı. Suriye uyruklu Gadır B, 28 günlük bebeğini emzirirken uyuya kaldı. Nefes alamayan bebek hayatını kaybetti.
Başa Dön Sona Git