5-6 Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler açıklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
5-6 Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve mahalleler açıklandı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

5-6 Mart ASKİ Ankara su kesintisi listesi! | Ankara’da 5-6 Mart Çarşamba günü su kesintisi yaşanacak ilçeler, ASKİ su kesintisi listesi yayınlandı. 5-6 Mart’ta Ankara’da Çankaya su kesintisi listesi olmak üzere; Mamak, Yenimahalle, Keçiören su kesintisi ne zaman bitecek, sular ne zaman gelecek araştırılıyor. Altındağ, Gölbaşı, Pursaklar, Polatlı, Çubuk ve Ankara’nın diğer ilçelerinde ASKİ tarafından su kesintisi listesine göre sular ne zaman, saat kaçta gelecek ve su kesintisi ne zaman bitecek cevabı ve Ankara su kesintileri hakkında bilgiler…

Ankara ASKİ su kesintisi 5-6 Mart! ASKİ su kesintisi listesine göre Ankara’da bugün ve yarın su kesintisi yaşanacak ilçeler, mahalleler ve sokaklar açıklandı. Peki, Ankara’da hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak ve su kesintisi ne zaman bitecek? İşte ASKİ sular ne zaman gelecek, su kesintisi hakkında detaylar!

ASKİ ANKARA SU KESİNTİSİ 5-6 MART

Ankara’da su kesintisi yaşanacak ilçeler, kesinti süresi ve nedeni şu şekildedir:

PURSAKLAR SU KESİNTİSİ

Arıza Tarihi: 4.03.2024 12:00:00

Tamir Tarihi: 4.03.2024 16:00:00

Detay: Pursaklar Yunus Emre Mahallesi Anıl Sokak içerisinde oluşan arıza nedeniyle su kesintisi yaşanacaktır.

Etkilenen Yerler: Yunus Emre Mahallesi Bir Kısmı. Merkez Mahallesi bir kısmı.

ETİMESGUT SU KESİNTİSİ

Arıza Tarihi: 5.03.2024 09:00:00

Tamir Tarihi: 5.03.2024 17:00:00

Detay: PLANLI SU KESİNTİSİ DETAY: Başkanlığımız Etimesgut Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü tarafından Şehit Osman Avcı Mahallesi,sınırları içerisinde kayıp kaçakla mücadele kapsamında yürütülen, DMA çalışmaları devam etmektedir Bu bölgede,meydana gelmesi muhtemel arızalarda hızlı müdahale etme ve arızadan kaynaklı daha az alanın su kesintilerinden etkilenmesi için Şehit Osman Avcı Mahallesi Malazgirt 1071. Cadde içinde ,iki ayrı noktada hat ayırma çalışması yapılması için 05/03/2024 tarihinde çalışma programı hazırlanmıştır. Söz Konusu yapılacak çalışma için planlı su kesintisi yapılması gerekmektedir. Vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Halkımıza saygıyla duyurulur. Sabır ve Anlayışınız için Teşekkür Ederiz.

Etkilenen Yerler: ŞEHİT OSMAN AVCI MAHALLESİ BİR KISMI

ANKARA ASKİ SU KESİNTİSİ TELEFON NUMARASI

Ankara ASKİ çağrı merkezi telefon numarası 0312 616 10 00’dır.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...