İstanbul Başakşehir'de bir sanayi sitesinde bomba ihbarı yapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul, Esenler, Bombalı Saldırı, Haber

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

15 Mayıs günü İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yapılan ihbarın ardından bomba mı var, ne oldu soruları araştırıldı. Son dakika olayıyla beraber patlama mı oldu araştırıldı. İhbarın sonucunda olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Bugün İstanbul'un ilçesinde meydana gelen olayın ardından son durum araştırıldı. Vatandaşları endişelendiren ihbarın ardından ekipler olay yerine gitti.

Esenler Sanayi Sitesi'nin yakınında olan 7. Cadde üzerinde bulunan metro istasyonunun çıkışında fitili yarısına kadar yanmış el yapımı bomba bulundu.

İstanbul Başakşehir'de bir sanayi sitesinde bomba ihbarı yapıldı - 1. Resim

Metro durağının yanında yer alan duvarda bulunan basit bir EYP düzeneği ekipler tarafından etkisiz hale getirildikten sonra incelenmek üzere Bomba İmha Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. M3 Bakırköy Sahil - Kayaşehir Merkez Metro Hattının Başakşehir’de yer alan Turgut Özel durağının yanında olan Esenler Sanayi Sitesi duvarının içinde farklı bir nesne görenler polisi aradı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...