Ekmeğe zam var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ekmeğe zam var mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yılına zamlı giren ekmeğe zam konusu araştırılıyor. Ekmeğe zam var mı, ekmeğe yeniden zam mı geliyor sorusunun cevabı araştırılıyor. İşte detaylar...

2024 yılına 1 Ocak itibarıyla zamlanan ekmeğe yeni bir zam mı gelecek konuşuluyor.  Ekmeğe zam var mı, ekmeğe yeniden zam mı geliyor sorusunun cevaplarını haberimizde derledik. Detaylar...

EKMEĞE ZAM VAR MI? 

2024 1 Ocak itibarıyla zamla 210 gram ekmek 8 TL'ye çıkarılmıştı. Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı Haluk Tezcan, buğdayın kilosunun 9 lira 35 kuruştan fazla olacak her artışın ekmek fiyatına yansıyacağını söyledi. Buğday'a 9.5-10 seviyesinin üstünde yapılacak her zam da ekmeğe de zam olacağını söyleyen TUSAF Başkanı Tezcan, gelir düzeyi düşük olan vatandaşlarının un tüketiminin yüksek olduğu makul bir fiyat olmaması halinde bu kesimin zorlanacağını söyledi. Ekmeğe zam var mı?

Ekmeğe zam gelmesi ile alakalı kesin bir bilgi açıklanmadı ancak buğdaya beklenenin üstünde bir zam gelmesi halinde ekmeğe zam gelebilir. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...