Gaddar final yapacak iddiası ile ilgili Gaddar'ın Müdür'ü Onur Saylak’tan açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gaddar final yapacak iddiası ile ilgili Gaddar'ın Müdür'ü Onur Saylak’tan açıklama geldi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gaddar final mi yapıyor, bitiyor mu, final olacak mı? | Gaddar dizisi ile ilgili final iddiaları sosyal medyada yer almıştı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Gaddar’ın final yapacağı söylentilerine ilişkin Gaddar dizisinde Müdür karakterini canlandıran Onur Saylak’a kendisine sorulan soruyu cevapladı. Peki, Gaddar final mi yapacak? Gaddar final ne zaman merak ediliyor. İşte detaylar..

Gaddar final mi yapıyor? Gaddar’ın final yapacağı söylentilerine ilişkin Gaddar dizisinde Müdür karakterini canlandıran Onur Saylak’a kendisine sorulan soruyu cevapladı. Peki, Gaddar final mi yapacak? Gaddar final ne zaman merak ediliyor. Detaylar haberimizde…

GADDAR FİNAL Mİ YAPIYOR?

Gaddar dizisinin ne zaman final yapacağı ile ilgili resmi bir açıklama yapım ekibinden henüz gelmiş değil. Konu bir iddia olarak sosyal medyada konuşuluyordu. Bu söylentiler üzerinde Gaddar dizisinde Müdür karakterini canlandıran Onur Saylak’a da bir soru soruldu. Gazeteciler tarafından Saylak’a Gaddar dizisinin final yapacağına dair söylentiler olduğu söylenmesi üzerine Onur Saylak “Öyle mi? Bilmiyorum ki… O söylentiler hiç bitmiyor biliyorsun ya. Biz keyifliyiz, biz ekip olarak çok eğleniyoruz. Çok iyi bir teknik ekibimiz ve yönetmenimiz var. Sonuçta Uğur’la da Çağatay’la da (ben daha başkasıyla oynamadım çünkü) çok iyi vakit geçiriyoruz. Keyifliyiz…” açıklamasında bulundu.

Gaddar final yapacak iddiası ile ilgili Gaddar'ın Müdür'ü Onur Saylak’tan açıklama geldi - 1. Resim

GADDAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Uzun süren askerlik görevinden evine gelen Dağhan’ın (Çağatay Ulusoy) hayatı artık bıraktığı gibi değildir. Sevdiği kız Aydan (Sümeyye Aydoğan) ona haber vermeden çekmiş gitmiş, kardeşi Rüzgar (Fatih Berk Şahin) ise karanlık bir dünyanın içine düşmüştür. Dağhan’ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

Gaddar final yapacak iddiası ile ilgili Gaddar'ın Müdür'ü Onur Saylak’tan açıklama geldi - 1. Resim

GADDAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

NOW TV ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Gaddar final yapacak iddiası ile ilgili Gaddar'ın Müdür'ü Onur Saylak’tan açıklama geldi - 2. Resim

GADDAR DİZİSİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Dağhan üç çocuklu bir ailenin en büyüğü... Ailesiyle, orta halli bir mahallede mütevazı bir hayat sürmüş. Kendini bildi bileli tek gayesi ailesine yardım etmek ve onları mutlu etmek olmuş. Kendi hayatını, sevdiği kadınla evlenmeyi dahi onlar için ertelemek zorunda kalmış. Bir gün babasıyla yaşadığı şiddetli bir tartışma sonrası Dağhan askere gitmeye karar veriyor. Görevini tamamlayıp dönmek üzereyken sevgilisi Aydan’ın kendisinden habersiz bir güzellik yarışmasına katıldığını öğreniyor. Öfkesine hakim olamayıp Aydan’dan ayrılıyor, teskere bırakıp özel harekata katılıyor. Yaşadığı bazı travmatik olaylar sonrası biraz kafa izni yapmak için memlekete dönüyor. Ama hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamıyor. Ayrı olduğu sevgilisi Aydan ortadan kaybolmuş. Onunla öyle tutkulu bir aşkları var ki ayrıyken bile tam ayrı değiller, bu yüzden onu bulamamak çok koyuyor Dağhan’a... Ailesi dağılmış... Kız kardeşinin adamın biriyle kaçtığını öğreniyor, erkek kardeşi okulu bırakıp pis işlere bulaşmış, babası ve annesi küs. Evi ayakta tutan oymuş meğer, o gidince her şey dağılmış. Mahallede de işler eskisi gibi değil, kötü kötü tipler sarmış ortalığı, eski arkadaşları çeşitli yasa dışı işlere girmiş. Parayı bulan “Bey” olmuş, kimse değirmenin suyu nereden geliyor diye sormuyor. Böyle kaotik bir ortamda bir de Müdür denen tip çıkıyor ortaya. Dağhan’a bir iş teklif ediyor. “Tetikçilik”. Dağhan şiddetle reddediyor. Ama en yakın arkadaşı Samet’i korumaya çalışırken kendini belanın tam ortasında buluyor. Sevdiklerini bu beladan uzak tutmak için acımasız olması gerektiğini fark ediyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...