İstanbul'da 340 gramlık Halk Ekmek Ramazan pidesi fiyatı 10 TL oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul'da 340 gramlık Halk Ekmek Ramazan pidesi fiyatı 10 TL oldu

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ramazan'a sayılı günler kala İstanbul Halk Ekmek Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Ramazan pidesi kaç TL, 2024 Ramazan pidesi ne kadar soruları araştırılıyor. İşte, detaylar...

Ramazan pidesi kaç TL? 2024 Ramazan pidesi ne kadar? soruları gündem oldu. İlk oruca sayılı günler kala İstanbul'da Halk Ekmek Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. Vatandaşlar Ramazan pidesine ne kadar zam geldiğini merak ediyor. 

HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİ KAÇ TL?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Halk Ekmek Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı. 340 gram Halk Ekmek Ramazan pidesi 10 TL'den satılacak. 2023 yılı Ramazan ayında Halk Ekmek Ramazan pidesi 5 TL'den satılmıştı. Böylece Ramazan pidesini yüzde 100 zam geldi. İstanbul'da 340 gramlık Halk Ekmek Ramazan pidesi fiyatı 10 TL oldu - 1. Resim

RAMAZAN PİDESİ NE KADAR?

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı'nın şubat ayının sonunda açıkladığı Ramazan pidesi fiyatlarına göre; İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram Ramazan pidesinin 15 TL'den satışa sunulacağını, 330 gram pidenin 20 TL, 500 gram pidenin ise 30 TL'den satılabileceğini açıkladı. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...