Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı 20 Temmuz’da Netflix’ten canlı olarak yayınlanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı 20 Temmuz’da Netflix’ten canlı olarak yayınlanacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı yapacağı açıklandı. Netflix, Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı ne zaman, sorusu hız kazandı. Peki, Netflix, Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı ne zaman, saat kaçta, nerede?

Netflix, Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı ne zaman, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. 57 yaşındaki efsane boksör, 27 yaşındaki Jake Paul ile karşı karşıya gelecek. Peki, Netflix, Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı ne zaman, saat kaçta, nerede?

JAKE PAUL VE MİKE TYSON'UN BOKS MAÇI NE ZAMAN?

Jake Paul ve Mike Tyson'un boks maçı  20 Temmuz’da Netflix’ten canlı olarak yayınlanacak.  Mike Tyson'un 27 yaşındaki genç sporcu Jake Paul ile maç yapacak olması merak ile bekleniyor.

57 yaşında olmasına rağmen harika kondisyonuyla göz dolduran Mike Tyson, rakibi karşısında nasıl performans sergileyeceği merakla bekleniyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...