Ömer dizisine yeni oyuncu dahil oldu! Ömer dizisi Samet kimdir? Yaşar Üzer kimdir kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ömer dizisine yeni oyuncu dahil oldu! Ömer dizisi Samet kimdir? Yaşar Üzer kimdir kaç yaşında, nereli?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ömer dizisi pazartesi günleri izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizi Ömer'in oyuncu kadrosu genişliyor. Türk tiyatrosu, sineması ve dizi dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Yaşar Üzer, diziye dahil olacak. Peki, Ömer dizisi Samet kimdir? Yaşar Üzer kimdir kaç yaşında, nereli? İşte hayatı ve kariyeri.

Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile ilk bölümünden bu yana milyonları etkilemeye devam eden 'Ömer' isimli dizi, yeni bir gelişme yaşandı. Ömer dizisi, yeni yıldızlarla ikinci sezonuna devam ediyor. Ekranların sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor. Türk Tiyatrosu ve Sinemasının duayen oyuncularından olan Yaşar Üzer, Ömer dizisine oynayacak.  Ünlü oyuncu, dizide Reşat'ın eski dostu olan "Samet" karakterine hayat verecek. Peki, Ömer dizisinde Samet'e hayat veren Yaşar Üzer kimdir?

ÖMER DİZİSİ SAMET YAŞAR ÜZER KİMDİR?

Usta oyuncu Yaşar Üzer, "Ömer" dizisinin kadrosuna dahil olarak, Reşat'ın arkadaşı Samet rolünü üstlenecek.

Ömer dizisine yeni oyuncu dahil oldu! Ömer dizisi Samet kimdir? Yaşar Üzer kimdir kaç yaşında, nereli? - 1. Resim

Yaşar Üzer, 25 Mayıs 1956 Diyarbakır'da doğdu. Kariyerine Tevfik Gelenbe Tiyatrosu ile başladı. Nejat Uygur Tiyatrosu, Gazanfer Özcan Tiyatrosu, Hadi Çaman Tiyatrosu, Deve Kuşu Tiyatrosu ve Ahmet Yenilmez Sanat Merkezi gibi önemli sahnelerde çalışan Yaşar Üzer birbirinden farklı yapıma yer aldı. Yaşar Üzer dizileri arasında Hastane, İskilipli Atıf Hoca, Kağıt Ev, Kadın, Dinle Sevgili gibi yapımlar girdi.

YAŞAR ÜZER HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Yaşar Üzer'in rol aldığı yapımlar arasında Ekmek Teknesi, Kadın, Hicran, Kağıt Ev, İkinci Bahar, Deli Yürek ve Eşkıya yer alıyor.

 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...