Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar gönlünü Cihan Ayger'e kaptırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar gönlünü Cihan Ayger'e kaptırdı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Star TV’de ekrana gelen Ömer dizisinde Nisa karakterini üstlenen oyuncu Merve Dizdar, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Dizdar, erkek arkadaşıyla pozlarını 14 Şubat’ta sosyal medya hesabından paylaştı.

Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteriyle izleyiciden alkış alan, şimdilerde ise Ömer dizisindeki performansıyla konuşulan Merve Dizdar, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da merak ediliyor. Başarılı isim son olarak Instagram’da erkek arkadaşıyla yer verdiği fotoğraflarla gündeme geldi. 

14 ŞUBAT’A ÖZEL PAYLAŞIM

Meslektaşı Gürhan Altundaşar’dan 2 yıl önce boşanan Merve Dizdar, kalbinin kapılarını yeniden açtı. Hayatında yeni bir sayfaya ‘merhaba’ diyen Dizdar, gönlünü bir kimya şirketinde müdür olan Cihan Ayger’e kaptırdı. Bir süredir beraber olan ama herhangi bir paylaşım yapmayan çiftten Merve Dizdar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kural bozdu, ünlü oyuncu Ayger ile yan yana çekilen karelerini yayınladı.

Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar gönlünü Cihan Ayger'e kaptırdı

Oyuncunun paylaşımına Aslı Gürbüz, Enis Arıkan, Onur Büyüktopçu, Hasibe Eren gibi meslektaşlarından tebrik mesajları geldi.

Ömer dizisinin Nisa'sı Merve Dizdar gönlünü Cihan Ayger'e kaptırdı

CİHAN AYGER KİMDİR?

2010 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından metal üzerine çalışan bir şirkette 3 yıl boyunca satış uzmanı olarak görev aldı. 2013 yılında farklı bir şirkette satış ve teknik servis uzmanlığı yaptı, daha sonra ise genel endüstri ve bayii sorumluluğu görevini üstlendi. 2017 yılında endüstriyel mineraller üreten uluslararası bir firmada, alüminyum kaplama ürün müdürü oldu.

Cihan Ayger, 2020 yılında Cem Boyner'in kızı Elif Boyner ile evlendi. Çift, pandemi döneminde boşandı.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...