Pegasus'un 1 eurodan başlayan bilet kampanyası ile yurt dışı tatili artık hayal olmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Pegasus'un 1 eurodan başlayan bilet kampanyası ile yurt dışı tatili artık hayal olmayacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tatilini yurt dışında yapmak isteyenler için Pegasus Hava Yolları avantajlı bir kampanya başlattı. Yoğun iş temposuna bir süre ara verip yurt dışında yaz tatili yapmak isteyen vatandaşlar için Pegasus Hava Yolları 1 euro artı KDV'den başlayan fiyatlarla yurtdışı bilet kampanyasını başlattı. Peki, Pegasus 1 euro kampanyası ne zaman? Yurt dışına gitmek isteyen ve tatil için uygun bilet bakan onlarca vatandaş için uygun bilet kampanyası detayları haberimizde.

Yurt dışında tatil yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi Pegasus Hava Yolları verdi. Pegasus yurt dışı uçak biletlerine dair önemli bir açıklamada bulundu. 27-28 Mart tarihlerinde alınan ve 27 Ekim 2024 - 29 Mart 2025 uçuş tarihli yurt dışı hatlarında 1 eurodan başlayan bilet kampanyası önemli fırsatlar sunacak. Bu kampanya ile yurt dışında tatil yapmak yurt içinde tatil yapmaktan daha avantajlı olacak.

Pegasus'un 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası ile yurt dışı tatili artık hayal olmayacak - 1. Resim

PEGASUS'UN 1 EURODAN BAŞLAYAN BİLET KAMPANYASI

Pegasus'un bu kampanyası ile avantajlar dünyasının kapıları aralanacak. Pegasus yurt dışı 1€+ vergiler kampanyası başladı. Kampanya Pegasus mobil uygulamasına üyelik girişi yapanlar için geçerli olacak.

Pegasus'un 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası ile yurt dışı tatili artık hayal olmayacak - 2. Resim

Kampanyaya hak kazanmak için belirtilen kurallara uyulması gerekiyor. Pegasus Hava Yolları 1 euro artı KDV'den başlayan fiyatlarla yurtdışı bilet kampanyasından yararlanmak için 27-28 Mart tarihlerinde bilet alınması gerekiyor. Türkiye yerel saatine göre 27 Mart 2024 saat 08.30’dan itibaren 28 Mart 2024 saat 23.59’a kadar alım yapılabilecek.

27 Ekim 2024 - 29 Mart 2025 uçuş tarihli yurt dışı hatlarındaki Light Paket biletleri 1 euro artı vergilerden başlayan fiyatlarla satılmakta. Dikkat edilmesi gereken nokta hiçbir bilet 1 euro değil, ek olarak vergileri de ödenecek. Ancak bu kampanya 100 bin koltukta geçerli olacak.

Pegasus'un 1 bilet alana 1 bilet bedava kampanyası ile yurt dışı tatili artık hayal olmayacak - 3. Resim

Yurt dışı seyahatlerde kaçırılmayacak fırsat olan bu kampanya Pegasus mobil uygulasına üyelik girişi yapanlar için geçerli olacak. Biletlere kabin bagajlı dahil değil, o yüzden bagaj eklemeyi unutmayın.

Kampanyadan yararlanmak için belirlenen tarihlerde biletlemeleri yapmayı ve ilgili kurallara dikkat etmeyi unutmayın.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...