Real Madrid Leipzig Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçı 1-0’lık Real Madrid üstünlüğü ile sona erdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Real Madrid Leipzig Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçı 1-0’lık Real Madrid üstünlüğü ile sona erdi

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Real Madrid Leipzig ilk maç kaç kaç bitti? | Bu akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Real Madrid ile Leipzig karşı karşıya gelecek. İlk maçların ardından rövanş maçı heyecanı futbol severleri sardı. Peki, Real Madrid Leipzig Şampiyonlar Ligi ilk maçı kaç kaç bitmişti, maç sonucu neydi? İşte Leipzig Real Madrid maç sonucu ve bu akşamki maç detayları…

Real Madrid Leipzig ilk maç kaç kaç bitti? Real Madrid Leipzig ilk maçının ardından rövanş maçı heyecanı futbol severleri sardı. Peki, Real Madrid Leipzig Şampiyonlar Ligi ilk maçı kaç kaç bitmişti, maç sonucu neydi? İşte Leipzig Real Madrid maç sonucu ve bu akşamki maç detayları haberimizde…

REAL MADRİD LEİPZİG İLK MAÇ KAÇ KAÇ BİTTİ?

Real Madrid Leipzig ilk maçı 1-0’lık Real Madrid üstünlüğü ile sona ermişti. Real Madrid’in golünü 48. dakikada Brahim Diaz kaydetmişti.

Real Madrid Leipzig Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçı 1-0’lık Real Madrid üstünlüğü ile sona erdi - 1. Resim

Bu akşamki Real Madrid Leipzig maçı her türlü skor eşitliği ve Real Madrid üstünlüğü ile sona ererse Real Madrid Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen taraf olacak. Leipzig’in turu uzatmalara ya da penaltılara gitmeden geçmesi için 2 veya daha fazla farklı skorla Real Madrid’i yenmesi gerekiyor. Leipzig’in 1 farklı skorlar ile Real Madrid’i mağlup etmesi maçı uzatmalara götürüyor.

REAL MADRİD LEİPZİG MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Real Madrid Leipzig maçı bu akşam saat 23.00’te başlayacak.

REAL MADRİD LEİPZİG MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid Leipzig maçı EXXEN platformundan canlı olarak ekranlara gelecek. EXXEN’den maçı canlı izleyebilmeniz için EXXEN Spor kullanıcısı olmanız gerekmektedir.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...