Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Seren Ay Çetin'in nişanlısı Sadai Ahıskalı'dan yeni paylaşım! "Survivor'da kalmayı seçerse... "

Seren Ay Çetin'in nişanlısı Sadai Ahıskalı'dan yeni paylaşım!
Başlık ResmiSeren Ay Çetin'in nişanlısı Sadai Ahıskalı'dan yeni paylaşım! "Survivor'da kalmayı seçerse... "

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde tehdit mesajları paylaşılan Seren Ay Çetin'in nişanlısı Sadai Ahıskalı, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Ahıskalı, Seren Ay Çetin'in Survivor'ı bırakma kararı hakkında açıklamada bulundu.

Kaydet
a- | +A

Survivor 2026 Ünlüler Gönüllüler’in son bölümünde yaşananlar, ada konseyine damga vurdu. Konseyde söz alan Acun Ilıcalı, yarışmacı Seren Ay Çetin’in nişanlısı Sadai Ahıskalı’nın yapım ekibine gönderdiği tehdit içerikli mesajları tek tek açıkladı.

Özel hayatının ada konseyine taşınmasından rahatsızlık duyduğunu dile getiren Seren Ay Çetin, yaşanan gelişmelerin ardından yarışmadan ayrılmak istediğini ifade etti. Çetin’in bu kararında ısrarcı olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Seren Ay Çetin'in nişanlısı Sadai Ahıskalı'dan yeni paylaşım! "Survivor'da kalmayı seçerse... "
Başlık ResmiSeren Ay Çetin'in nişanlısı Sadai Ahıskalı'dan yeni paylaşım! "Survivor'da kalmayı seçerse... "

YARIŞMADA KALMA KARARINA DESTEK OLACAĞINI DUYURDU

Yaşananların ardından Sadai Ahıskalı’dan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Ahıskalı, "Survivor’da kalmayı seçerse, sonuna kadar arkasındayım. Her zaman yanında olacağım. Allah hayırlısını nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Seren Ay Çetin'in nişanlısı Sadai Ahıskalı'dan yeni paylaşım! "Survivor'da kalmayı seçerse... "
Başlık ResmiSeren Ay Çetin'in nişanlısı Sadai Ahıskalı'dan yeni paylaşım! "Survivor'da kalmayı seçerse... "

"DÖNMESİNİ İSTİYORUM" DEMİŞTİ

Acun Ilıcalı’nın konseyde paylaştığı mesajlarda Ahıskalı’nın sert ifadeleri dikkat çekmişti. Ahıskalı’nın yapım ekibine gönderdiği mesajlarda, sürece tepki göstererek şu ifadeleri kullandığı aktarılmıştı:

"Bu kadar üstüne gidilmez, o kızın psikolojisini bozdular. Bu kadar yeter, Seren Ay'ın dönmesini istiyorum. Sizin işinize geliyor tabii ki. Hayırdır, erkekler bu kadar mı düştü? Sıkıyorsa üstüme gelsinler, göreyim onların erkekliğini. Hakkınızda şikayette bulunacağım."

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Haberler
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.