Sirkeci Kazlıçeşme hattı kaç gün ücretsiz olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sirkeci Kazlıçeşme hattı kaç gün ücretsiz olacak?  Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sirkeci Kazlıçeşme tramvayı 2024 ücretsiz mi olacak, soruları hız kazandı. Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistem projesi bugün hayata geçti. 26 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kullanıma açılan Sirkeci Kazlıçeşme tramvayı 2024 ücretsiz mi olacak? Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistem tramvay 2024 ücreti ne kadar? Sirkeci Kazlıçeşme hattı kaç gün ücretsiz olacak? Detaylar haberimizde.

Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistem projesi 26 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Vatandaşlar Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistem tramvay 2024 ücreti ne kadar, sorusunu arama motorlarında sorguluyor. 26 Şubat'ta açılması beklenen Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistemi ücreti ne kadar olacak? T6 tramvay ücretsiz mi olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.

Sirkeci Kazlıçeşme hattı kaç gün ücretsiz olacak?  Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı - 1. Resim

8 istasyondan oluşan tramvay hattı Sirkeci Kazlıçeşme tramvayının ücreti merak konusu oldu. Daha önceden Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı yapılan dev raylı sistem projelerinin için bir süre ücretsiz kullanımı gerçekleşmişti. Bu gelişme ile birlikte vatandaşlar bugün açılan olan Sirkeci Kazlıçeşme tramvayının bir süre için ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor.

Sirkeci Kazlıçeşme hattı kaç gün ücretsiz olacak?  Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı - 2. Resim

SİRKECİ KAZLIÇEŞME HATTI KAÇ GÜN ÜCRETSİZ OLACAK?

Sirkeci Kazlıçeşme raylı sistemi hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Sirkeci Kazlıçeşme tramvayı 15 gün boyunca ücretsiz olacak.  Sirkeci Kazlıçeşme bir süre ücretsiz olur mu, sorusunun cevabı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesiyle netlik kazanmış oldu.

Sirkeci Kazlıçeşme hattı kaç gün ücretsiz olacak?  Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı - 1. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...