Trabzonspor Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor  Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına deplasman taraftarı alınacak mı, sorusu hız kazandı. Trabzonspor Fenerbahçe maçı için seyirci kararı çıktı. Peki, Fenerbahçe taraftarı stada alınacak mı? Fenerbahçe taraftarı Trabzon'da olacak mı?

Trabzonspor  Fenerbahçe maçı için flaş seyirci kararı çıktı. Trendyol Süper Lig'in 30. haftasındaki Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına konuk takımın taraftarları olacak mı? İşte detaylar.

Trabzonspor  Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarı alınmayacak - 1. Resim

TRABZONSPOR MAÇINDA FENERBAHÇE TARAFTARI STADA ALINACAK MI?

Süper Lig'in 30. haftasında 17 Mart'ta oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçına konuk ekibin taraftarları alınmayacak. Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında konuk takımın taraftarları stadyuma alınmayacak. Trabzonspor  Fenerbahçe maçında İl Güvenlik Kurulu kararıyla deplasman takımının taraftarları olmayacak. 

FENERBAHÇE TARAFTARI TRABZON'DA OLACAK MI?

Toplantıda, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı A grubu riskli müsabaka kategorisinde değerlendirildi. Daha önceki yıllarda olduğu gibi misafir takım taraftarının alınmaması yönündeki uygulamaya bu maçta da devam edilmesine karar verildi.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...