Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını Alp Özgen anlatıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını Alp Özgen anlatıyor

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maç spikeri kim, maçı kim anlatıyor? | Bu akşam oynanacak olan US Gilloise Fenerbahçe maçı EXXEN’de canlı olarak ekranlara gelecek. Maç öncesi maça ilişkin bazı detaylar merak ediliyor. Bunlardan biri Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını kim anlatacak, maçın spikeri kim sorusu oldu. İşte Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını anlatacak olan spiker!

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı spikeri kim? Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçı öncesi maça ilişkin bazı detaylar merak ediliyor. Bunlardan biri US Gilloise FB maçını kim anlatacak, maçın spikeri kim sorusu oldu. İşte Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını anlatacak olan spiker!

UNİON SAİNT GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI SPİKERİ KİM?

Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçını Alp Özgen anlatacak. Alp Özgen, TV8,5 ve EXXEN’de spor spikeri olarak görev almaktadır.

Union Saint Gilloise Fenerbahçe maçını Alp Özgen anlatıyor - 1. Resim

UNİON SAİNT GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçı EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

UNİON SAİNT GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçı saat 23.00’te başlayacak.

UNİON SAİNT GİLLOİSE FENERBAHÇE MAÇI 11’LERİ BELLİ OLDU MU?

Union Saint Gilloise – Fenerbahçe maçı 11’leri henüz belli olmadı. Maçın başlamasına 1 saat kala 11’lerin belli olması bekleniyor. Muhtemel 11’ler ise şu şekildedir:

Union Saint-Gilloise: Moris, Sykes, Burgess, Machida, Terho, Rasmussen, Sadiki, Puertas, Montes, Eckert, Amoura.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Çağlar Söyüncü, Djiku, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...