Yan Oda Şelale kimdir, gerçek adı ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yan Oda Şelale kimdir, gerçek adı ne?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yan Oda dizisi dün yayınlanan ilk bölümüyle gündeme geldi. Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı Yan Oda dizisinde Şelale karakteri ise dikkat çekti. Dizide Şelale karakterini 3391 kilometre filminden Derya Pınar Ak canlandırıyor. Derya Pınar Ak'ın hayatı ve biyografisinin detayları haberimizde yer alıyor.

Yan Oda dizisi, ünlü bir program sunucusu Sevgi Ersoy'un ani bir kararla ünlü iş adamı Fikret Alabey'le evlenmesi sonrası gelişmeleri anlatıyor. Dizide Sevgi Ersoy'un kızı Şelale karakterini kimin canlandırdığı merak ediliyor. İşte, detaylar...

YAN ODA ŞELALE KİM, GERÇEK ADI NE? 

Yan Oda dizisinde Şelale karakterini Derya Pınar Ak canlandırıyor. Şelale karakteri, Sevgi'nin kızıdır. 

DERYA PINAR AK KİMDİR? 

Derya Pınar Ak, 7 Ağustos 2003 yılında doğdu. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında Cadı Üçlemesi filmiyle başladı. Ardından 2020 yılında Hükümsüz adlı internet dizisinde oynayan Derya Pınar Ak, 2021 yılında Uzak Şehrin Masalı dizisinde oynadı. 2023 yılında ilk sezonu yayınlana ve devam eden Prens dizisinde rol aldı. Film ve dizilerde oynamaya devam eden Ak, son olarak 3391 kilometre filminde başrol oyuncusu olarak yer aldı. Şimdilerde ise Yan Oda dizisiyle ekran macerasına devam ediyor. 

DERYA PINAR AK KAÇ YAŞINDA?

2003 doğumlu olan Derya Pınar Ak 21 yaşındadır. Yan Oda Şelale kimdir, gerçek adı ne? - 1. Resim

DERYA PINAR AK DİZİ VE FİLMLERİ

Diziler

2020 Hükümsüz

2021 Uzak Şehrin Masalı

2022 Sevmek Zamanı

2023 Prens

2023 Adım Farah

2024-devam ediyor Yan Oda

Filmler

2018 Cadı Üçlemesi 13+

2023 Kar ve Ayı

3391 Kilometre

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...