Yemekteyiz Kübra hayatı ve kariyeri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yemekteyiz Kübra hayatı ve kariyeri

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yemekteyiz Kübra kimdir, sorusu TV izleyicisi tarafından araştırılıyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında dikkat çeken isimlerden biri de Kübra Seven oldu. Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında 4 Nisan günü yarışan Kübra Nur Seven'in hayatı merak konusu oldu. Peki, Yemekteyiz Kübra Kimdir? Kübra Nur Seven kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte hayatı...

Yemekteyiz Kübra Instagram hesabı, arama motorlarında sorgulanıyor. Bir ağlayan bir gülen tavırlarıyla yarışmaya damga vuran Kübra Nur Seven kimdir? Kübra Nur Sever, programın dördüncü gününde yarışıyor. Kübra bu hafta 75 bin liralık ödülün sahibi olabilecek mi? Yemekteyiz Kübra kaç yaşında?

YEMEKTEYİZ KÜBRA KİMDİR?

Yemekteyiz programındaki Kübra Nur Sever, 33 yaşında ve aslen Trabzonlu. Evli olan Kübra, ailesi ve evine vakit ayırmayı önemsiyor. Kübra, tiyatro ile yakından ilgileniyor. Ancak şu anda aktif olarak tiyatroda oyunlar sergilemiyor. Mutlu bir evliliği bulunan Kübra lise mezunudur. 

Yemekteyiz Kübra hayatı ve kariyeri - 1. Resim

33 yaşında olan Kübra, daha önce Gelin Evi ve All Star etabında da yarışmıştır. Kübra Nur Seven, Perşembe günü "Yemekteyiz"de izleyicilerle buluşacak. 

YEMEKTEYİZ KÜBRA INSTAGRAM HESABI

Kübra Seven'in sosyal medya hesapları da merak edilenler arasında yer aldı. Instagram hesabı @kubraseveniniz adresidir.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...