‘Çilingir’ kedi dışarda kalan sahiplerine kapıyı açtı, izleyenler şaşkına döndü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Hayatın İçinden Haberleri

Anahtarını unutan ev sahiplerine çilingir kedi kapıyı açtı. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken videoyu izleyenler hayretler içinde kaldı.

Anahtarını unuttuğu için kapıda kalan ev sahipleri, kedilerine kapıyı açtırdı. O anlar kameralara yansırken, ilginç olay büyük ilgi gördü.

KEDİ KAPIYI AÇARAK EV SAHİPLERİNİ İÇERİ ALDI

Kapıda kalan ev sahipleri eve giremeyince ilginç bir yöntem buldu. Evdeki kedilerine kapıyı açtırmak için telefondan kedi sesi açtılar. Ardından kedi kapıyı açtı ve ev sahipleri içeri girdi. 

Videoyu çeken vatandaşlar kedinin kapıyı açtığına inanmayanlar için bir video daha çekerek kedinin kapıyı açtığını gözler önüne serdi. Videoyu izleyenler adeta "Yok artık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Jadi27 Ağustos 2023 13:29

Benim kedim Tospik, kapıyı açıp dışarı çıkıyor, giriş kattaki komşumun kapısına zıplayıp kapıyı açtırıyor (ilk yaptığında, onlar hırsız sanmışlar) onların mutfak camından dışarı çıkıp geziyor, ardından aynı yolu izleyerek komşumun evine giriyor, ona kapıyı açtırıp, üst kattaki, yeni evli çifte misafir olup, kendini sevdiriyor, sonra da paşa paşa eve dönüyor. Suyu sadece musluktan içer, ben mutfaktan ayrılmışsam, suyu kapatmaya beni çağırır. Diğer kedilerimin çiş yaptığı kuma girmez, beni çekiştirip kum kabının yanına götürür, temizleyince girer. Gece yanımda yatar, öp beni diye suratını uzatır, öpmesem, partisiyle çekiştirir, yine olmadı, gelip burnumu hafifçe ısırır:) Ayrıca, markete, kafeye nereye gidersem omzumda benimle gider, sıkılınca gelir, dönelim diye çekiştirir.

Guler25 Ağustos 2023 15:16

Benim kedimde kapyi acyor köpegmizi dsari cikaryor kapyi tekrar kapatyor neden sasrdlar anlamadm

Uğuray 25 Ağustos 2023 10:59

Bizim Ülkede hayvanlar akıllandı İnsanlar iki ayaklı canavar oldu

Ben24 Ağustos 2023 05:06

Ben hiç dasirmadim çünkü benim kedimde aynısını yapıyor hatda bütün kedilerde aynısını yapıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...