Süre: 8 saniye! Gizli fareyi en zekiler bile bulamıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Süre: 8 saniye! Gizli fareyi en zekiler bile bulamıyor

Hayatın İçinden Haberleri  / Haber Merkezi

Şimdilerde çok popüler olan ve herkesin birbirine yolladığı bu testte kedilerin arasında saklanan bir fare var. Onu bulmak için 8 saniyeniz var. Süre dolmadan fark etmelisiniz.

Sosyal medyada viral olan optik illüzyonda, siyah kedilerin arasında saklanan bir fare var. Peki, fare nerede? Onu görebiliyor musunuz? Eğer 8 saniye içinde bulabilirseniz, güçlü gözlem gücüne sahipsiniz demektir.

Optik illüzyonlar zor olabilir ve iyi gören insanlar bile gizli nesneyi bulmakta zorlanabilir. Uzmanlar, başkalarının gözden kaçırabileceği şeyleri görmek için beyninizi eğitebileceğinize inanıyor. Bu yüzden size içinde bir farenin saklı olduğu bu optik illüzyon testi ile baş başa bırakıyoruz. İyi şanslar…

Fareyi bulmak için görsele yakından bakın ve küçük ayrıntıları bulmaya çalışın. Tuhaf görünen bir şey bulduğunuzda, yakınlaştırın ve fare olup olmadığına bakın.
Eğer fareyi bulmakta zorlanıyorsanız endişelenmeyin. Biraz sabır ve konsantrasyonla onu bulabilmeniz gerekir.

Süre: 8 saniye! Gizli fareyi en zekiler bile bulamıyor

Derin bir nefes alın, gözlerinizi hafifçe kısın ve aramaya başlayın.

Eğer 8 saniyeden uzun sürerse endişelenmeyin, yalnız değilsiniz. 1000 kişiden sadece yüzde 1'i fareyi zaman sınırı içinde fark edebildi.

Zamanınız tükenirse, aşağıda verilen cevabı her zaman kontrol edebilirsiniz.

Resmi dikkatle inceleyin. Eğer 8 saniyeden uzun sürerse endişelenmeyin, yalnız değilsiniz. 1000 kişiden sadece 1'i fareyi zaman sınırı içinde fark edebildi.

Eğer gizli fareyi 8 saniye içinde bulabildiyseniz tebrikler, alkışlar size…

Süre: 8 saniye! Gizli fareyi en zekiler bile bulamıyor

Hala arıyorsanız, cevabı sizler için paylaştı.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...