Üst düzey zekaya sahip kişiler iki resim arasındaki 5 farkı anında buluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Üst düzey zekaya sahip kişiler iki resim arasındaki 5 farkı anında buluyor

Hayatın İçinden Haberleri

Zeka oyunları düşündürmeye zorlayan özellikleriyle bakanların kafasını kurcalıyor. Peki, IQ seviyesi yüksek olanların bile çözmekte zorlandığı bulmacayı siz çözebilecek misiniz? İki resim arasındaki 5 farkı tespit etmek için 20 saniyeniz var…

Fark bulmacaları çözmek, görsel becerilerinizi geliştirmek için mükemmel bir yol… Neredeyse aynı iki resim arasındaki farkları bulmak zor bir görev. Gözlem becerilerinizi kanıtlamak için detaylara odaklanın ve 20 saniye içinde iki resim arasındaki 5 farkı bulun.

Farkı bulma oyunları, gözlem becerilerinizi geliştirmenin ve bilişsel yeteneklerinizi harekete geçirmenin harika yollarından biri. Dolayısıyla hem vakit geçirmek hem de beyninizi çalıştırmak için eğlenceli bir yol arıyorsanız, ‘farkı bulun bulmacaları’ harika bir seçenek.

Peki, gözlem becerileriniz ne kadar kuvvetli? Hadi öğrenelim.

Üst düzey zekaya sahip kişiler iki resim arasındaki 5 farkı anında buluyor

Yukarıdaki resim, bir havaalanında oturan bir kadını görebileceğiniz iki benzer kareyi gösteriyor. Görüntüler neredeyse aynı olmasına rağmen, aralarında 5 fark var. Hepsini 20 saniye içinde bulabilir misiniz? 

İki resme çok yakından bakınca aralarındaki farkları göreceksiniz. Zamanınız şimdi başlıyor…

Farkı bulma oyununu başarıyla tamamlamak, hafızanızı ve görsel algınızı geliştirmenin yanı sıra konsantre olma yeteneğinizi de geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Şimdiye kadar neleri buldunuz?

Zaman doldu. Havaalanı resmindeki tüm farklılıkları 20 saniye içinde tespit edebildiniz mi? Verilen süre içinde iki resim arasındaki farkları belirleyebilenleri tebrik ederiz. Eğer başarılı olamadıysanız endişelenmeyin çünkü size bu fark bulmacasının çözümünü vereceğiz.

Üst düzey zekaya sahip kişiler iki resim arasındaki 5 farkı anında buluyor

Bu farkı bul bulmacasında, 20 saniye içinde iki resim arasındaki 5 farkı bulmanız istendi. İşte bulamayanlar için cevabı…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...