Alkışlar G.Saray'a

A -
A +

 Galatasaray, bileğinin hakkıyla 19. şampiyonluğa ulaştı. Bundan sonra konuşulanlar, havanda su dövmekten öte gitmez!

Sivas karşısında şampiyon gibi oynayan G.Saray'da, özellikle her zaman olduğu gibi Burak'ı çok beğendim ve en iyi transferin Burak olduğunu bir kez daha yinelemekte fayda görüyorum. Selçuk ise G.Saray'ın vazgeçilmezi olduğunu bir kez daha gösterdi. Drogba ve Sneijder için söylenecekleri zaten bütün dünya söylemiş! 
G.Saray'ın, şimdi transfere gözler çevrildi. Halen eldeki kadro Türkiye Ligi için yeter hatta artar bile ancak Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne birkaç takviye ister. Bir sol bek, bir stoper ve Muslera giderse-ki gidecek diye düşünüyorum- çok iyi bir kaleciye ihtiyaç var. Alper Potuk, gerçekten G.Saray'ın her yerinde oynayacak kapasitede mükemmel vasıflara sahip üst düzey bir oyuncu. Alper için Terim, Melo'dan vazgeçebilir!  
G.Saray'ın, şampiyonluk kadar çok önemli F.Bahçe maçı var. G.Saray, başarısını taçlandırmak istiyorsa ezeli rakibi karşısında başarılı olmak zorunda.

Kocaman yaptı yapacağını!

F.Bahçe, Benfica önünde hayal kırıklığına neden oldu! Doğrusu, Kadıköy'de seyrettiğim F.Bahçe ile deplasmandaki F.Bahçe arasında uçurum kadar fark var! 
Bu kadar ürkek, korkak ve içine kapanık olarak F.Bahçe'yi hiç görmemiştim. Gerçi, Mehmet Topal, Meireles ve Webo yoktu ama bu bir mazeret olamaz. Onların yerini dolduracak çok oyuncu vardı ama Aykut Kocaman, yanlış tercihler yaptı. Semih, ilk düşünülecek isimdi. Kaldı ki böyle bir maçta oynamayı en çok hak eden Semih olmalıydı. Ama Kocaman, Egemen'den santrfor uydurdu! Stoch'un da oynamayışı bana göre yanlışlardan biriydi. Skor 1-1 olduğunda Fenerbahçe biraz daha hücuma çıkmayı düşünse, ikiyi de bulurdu.
Benfica bir final maçının nasıl oynanacağını gösterdi. Özellikle Cordoza, mükemmel bir santrfor, çok iyi bir golcü. Benfica, takım halinde çabuk oynuyor ve ayağı iyi top yapıyor. Üç pasla gol pozisyonuna giriyor ve bunda da başarılı oluyor. 
Fransız hakem Lannoy mükemmeldi! Böyle bir hakemle final değil şampiyon olunur! Verdiği vermediği penaltılar, Egemen'in son adam durumunda yaptığı hareket, sonuç olarak Lannoy, yapabileceğinin en iyisini yaptı ama Fenerbahçe bundan yararlanamadı. 
Başkan Aziz Yıldırım'ın, G.Saray'ın bu kupayı aldığı zaman, "G.Saray kupayı tesadüflerle aldı" şeklinde bir söylemi olmuştu, peki şimdi sormazlar mı; Fenerbahçe, buraya kadar tesadüflerle mi geldi! İkisi de değil; G.Saray, bileğinin hakkıyla bu kupayı aldı, F.Bahçe de, söke söke yarı finale çıktı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.