Ektiğini biçmek! -2-

A -
A +

Ne zaman ki, Berlin Duvarı yıkılıp; ardından Sovyetler'in parçalanması vuku buldu; İslamiyet ve Müslümanlar, derhal hedef tahtasına konuldu. Siyonizmin güdümündeki dünya medyası ve dünya sineması, bu şeytani amaca hizmet etmek için, dur-durak bilmeksizin gece-gündüz çalıştı.
Hele; 2001 yılında, ABD'deki İkiz Kuleler'in vuruluşundan sonra; bizzat ABD Başkanı'nın ifadesiyle 'Haçlı Seferleri' resmen ve alenen başlatıldı. İlk hedef Irak'tı; zira Saddam, İsrail için tehdit unsuru idi.
Halbuki, İsrail'in hedefleri çok büyüktü; öyle, Orta Doğu'da Arap devletleri arasında sıkışıp kalamazdı. İdeali, Siyonizm yani; Yahudi'nin dünya hakimiyetidir. Bir ufacık (!) devletin, dünya hakimiyetini sağlayabileceği konusunda bazılarının şüphesi olabilir. Onlara, şu kadarını söylemek kafidir: Paralel yapılanmanın, koskoca Türkiye Devleti'ni ele geçirmesi, an meselesi değil miydi?!
Devletlerin nasıl ele geçirildiği ve istenilen doğrultuda nasıl yönlendirildiği keyfiyeti, eskiden bayağı karmaşık konulardı ve bunu ancak erbabı bilebilirdi. Şimdilerde ise, hemen her şeyin olduğu gibi; bu tipteki derin (!) konuların bile gizlisi saklısı kalmadı.
Bakınız; İkiz Kuleler, ister vurulsun; ister birileri tarafından vurdurulsun; taşeron Taliban olduğuna göre, Taliban'ı kuran, geliştiren; Sovyetlere karşı savaştıran hep ABD olmuştur. Yani, bugünün El-Kaide'si, hep ABD'deki 'ÜST AKIL'ın taşeronluğunu yapmaktadır. Tıpkı, bugünün IŞİD'i gibi!..
Tekrar tekrar belirtelim ki; hiçbir terör örgütü, arkasında, herhangi bir devletin gizli servis gücü olmadan adım atamaz. Terör örgütleri, elbette ki belirli davalar uğruna eylem yaparlar. Ama, unutmayalım ki, o davaların ardına saklı daha nice davalar vardır ki; bunları ancak erbabı bilir!
Terör, tıpkı bir 'matruşka' bebeği gibi; iç içe, bir sürü bebekten oluşur! İlk bebekle sonuncu bebek arasında ilişki ve irtibat var ama herhangi bir bilgi yoktur. Öğrendiğinde ise, iş işten çoktan geçmiş ve neyin uğrunda çarpıştığının derin hayal kırıklıkları yaşanır! O ana kadar yaşayabilirse tabii..
Terör, bu yüzden bumerang misali; sonunda sahibini veya sahiplerini vurur!
Yine bu yüzden; bugün Paris'te, yarın Londra'da, öbür gün Washington'da, Berlin'de vb. vurmayacağını kimse iddia edemez!
Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını; çıkar aheste, aheste! Herkes ektiğini biçecek.
Onca mazlumun kanları yerde kalabilir mi?
Türkiye, başta müttefikleri olmak üzere; tüm batılı dostlarına (!); gelin, teröre karşı iş birliği yapalım derken; buna yanaşmadıkları gibi, terörü himaye edip desteklediler. Bu belanın bir gün kendilerine de dönebileceğini hiç mi hiç düşünmediler!
Siyonizm'in güdümündeki dünya, elbette ki iyiye gitmiyor. Nasıl gidebilir ki; bir ahtapot gibi, tüm dünyanın, siyasetini, ekonomisini, sanatını, medyasını sarıp sarmalamış!..
Neticede; hepsi beşer hesabı; elbet bir gün şaşar!
Şaşmasa bile; onların hesabı varsa, Cenab-ı Hakkın da elbet bir hesabı vardır ve o hesap 'çok seri'dir!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.