Ankara saldırılarının sırrı 'K'da

A -
A +
Ankara saldırısının failleri bana kalırsa gözümüzün önündeler, bıyık altından sırıtarak göz kırpıyorlar.
İşte o yüzden diyorum ki, “Ankara saldırısı” lafı kulağa çok ürpertici geliyor ama Ankara’da terör saldırısı olmasına maalesef şaşılacak bir durum yok. Çünkü Ankara’nın her yanı terörist kaynıyor.
Hattâ, tam da saldırının meydana geldiği Kızılay civarını kastediyorum.
 
Ankara’da yaşayan 5 milyonu aşkın insana ve orada okumuş, okumakta olan milyonlarca “Ankara’yı bilirim” diyene soruyorum; tam da saldırının olduğu o bölge ve civarında saldırının hemen ardından bir anket yapılabilse eğer, acaba yüzde kaçı bu canileri lânetler, yüzde kaçı tebrik eder? (Temiz insanları ve esnafı tenzih ederiz...)
Ben şahsî tahminimi söylüyorum, teröristleri tebrik edeceklerin oranı %50’nin üstündedir. (%80’in üstünde diyeceğim ama dilim varmıyor.)
Peki kim bunlar? “K”lar, hepsi “K”.
 
Ankara’yı bilenler lütfen Kızılay’ın her sokağını tek tek gözünüzün önüne getirin, tabelaları düşünün meselâ, o ne idüğü belirsiz dernekleri, yok bilmem ne kurslarını. 
Hepsinin ortak sırrı  “K” Olmaları.
 
Açıyı genişletin, PKK’ya açık destek veren akademisyenleri, sinemacı, aydın falan geçinenleri düşünün…
Bir tanesi bile ben “K” değilim diyemez, hattâ böyle olmakla övünür.
 
Bakın bugünkü manşetlere, saldırıyı yapanları değil devleti suçlayanları, hattâ saldırıyı kutlayanları göreceksiniz. "Bize özel" sınırsız demokrasi sayesinde çekinmeden terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürenleri göreceksiniz.
Bakın, çoğu “K”dır.
 
Peki nedir bu “K”?
 
Kimdir bu gözümüzün içine baka baka "saldıracağız" diyenler ve onları besleyenler, destek olanlar?
Dünkü gazetelerin çoğunda yer alan bir haber, ben Türkiye gazetesinden alıntı yapayım: “10 terör örgütü Türkiye’ye ve AK Parti’ye karşı birleşti.”
“Son operasyonlarla büyük darbe yiyen; MLKP, PKK, TKP/ML, DKP, MKP, TKEP/L, TİKB, THKP-C/MLSPB ve Devrimci Karargâh isimli terör örgütleri Türkiye'ye karşı birleşme kararı aldı. "Halkların Birleşik Devrim Hareketi" verdikleri örgütün kuruluşu Kandil'de yapılan toplantı ile açıklandı. Kandil'deki basın toplantısında konuşan Duran Kalkan Türkiye'ye yönelik tehditlerde bulunması dikkat çekti.”
 
Hani diyoruz ya, alfabede harf bırakmadılar, doğru ama en çok da “K” harfini kullanıyorlar.
 
MLKP: Marksist Leninist Komünist Parti
TKP/ML: Türkiye Komünist Partisi/Marksist-Leninist
DKP: Deutsche Kommunistische Partei
MKP: Maoist Komünist Partisi
TKEP/L: Türkiye Komünist Emek Partisi/Leninist
TİKB: Türkiye İhtilalci Komünistler Birliği
THKP-C: Türkiye Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi
MLSPB: Marksist Leninist Silahlı Propaganda Birlikleri
DEVRİMCİ KARARGÂH ve PKK malumunuz zaten.
PKK’nın açılımı Partiya Karkerên Kurdistanê yani Kürdistan İşçi Partisi demek ama hepimiz biliyoruz ki, komünist artı komünistler.
 
Şimdi tekrar soralım, Kızılay’ın o meşhur caddelerinde bu örgütlerin, kardeşlerinin, destekçilerinin ve daha bu listede olmayan, adında K: Komünist ve S: Sosyalist ibaresi taşıyan örgütlerin kaç tane şubesi, kaç bin tane sempatizanı var?
Sempatizan kelimesi çok mâsumâne duruyor, kaç tane terörist var?
 
Herkes fikrini söylemekte hür madem, benim acil eylem planım şöyle olurdu:
- Hemen bu sabah o bölgede geniş çaplı operasyon başlatmak…
- Meclis’i acil toplantıya çağırıp, teröre açık destek veren milletvekillerinin dokunulmazlığını tek oturumda kaldırmak…
- Yaklaşan Nevruz’u ve hattâ 1 Mayıs’ı da içine alacak şekilde, en az 4 ay boyunca her türlü toplantı, gösteri, miting yasağı…
- Doğu’da ve Batı’da, sınır içinde ve sınır dışında toptan temizlik…
 
Madem olağanüstü haldeyiz, olağanüstü tedbirler de şart o zaman. Milyonlarca arabayı şehrin girişinde aramak değildir tedbir, şehirde doğup büyüyen terörü, teröristi bulup yok etmektir.
Bütün bu teröristleri yetiştiren ve fikren besleyen, devletin parasıyla devlet düşmanı yetiştiren eğitim sistemi ve onun temel ideolojisi daha var ki, asıl onu konuşmak lâzım: Ne ilginçtir ki o da “K”.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.