Büyük oyun

A -
A +
Yıllar önce Yahudi asıllı Amerika eski Dışişleri Bakanı Henry Kissinger, Sovyetler Birliğinin dağılmasının ardından "yeni düşman cephesi"nin Müslümanlar olduğunu ima eden açıklamalarda bulunmuştu. Bin Laden denen CIA'nın yetiştirdiği teröristin ortaya çıkması ve 11 Eylül ikiz kule saldırısının yapılması ile birlikte Müslümanlar üzerine oynanan büyük oyunun başladığının işaretleri verildi. Hristiyanları ve Yahudileri yöneten, ABD'nin derin aklı İllimünati'nin önemli ismi olan Kissinger'in Irak-İran savaşı için sarf ettiği, "Bizim amacımız Müslümanların birbirlerini öldürmelerini sağlamaktı" şeklindeki kan dondurucu sözleri, dünyada şu anda devam eden büyük oyunun ipuçlarını vermektedir. Gerçekten o tarihten sonra İslâm dünyasında büyük karışıklıklar vuku bulmaya başladı. Orta Doğu âdeta cadı kazanına döndü.
Irak-İran savaşında bir milyonun üzerinde Müslüman öldü. Daha sonra Amerikan'ın Irak operasyonu, daha sonra "Arap Baharı" dedikleri toplum hareketleri, iç savaşlar ve en sonunda Suriye'de yaşanan katliam. Ardı ardına gelen bu düzmece karışıklıklarda yüz binlerce mazlum Müslüman hayatını kaybetti. Kaybetmeye devam ediyor.
Batıya bu kan da yetmedi.
Yahudi Simon organizasyonuyla IŞİD adlı kanlı bir terör örgütü kurarak, Müslüman kılığına girmiş sünnetsiz yöneticilerle, çeşitli ülkelerden devşirdikleri maceraperest gençleri, Orta Doğu'daki Müslümanlar üzerine sürerek vahşice işledikleri cinayetleri özellikle web sitelerine yükleyip, İslâmı ürkütücü, vahşi bir din olarak göstermenin gayreti içine girdiler. Bu kirli propaganda ile dünya çocuklarını, gençlerini ve insanlarını etkilemeye, İslam dininden soğutmaya çalışıyorlar. Batı televizyonları bunu eğlence sunar gibi aralıksız ekranlarına taşıyor.
Fakat kana doymayan Batı'ya bu katliamlar da yetmedi ki yeni oyunlar peşindeler.
Şimdi de Avrupa'daki Müslümanların huzurunu bozucu eylemler içine girdiler. Müslüman kılığına soktuğu ajanlarını infial uyandıracak yerlere saldırtarak Müslümanlar üzerine büyük çamur atmak, kirli medyalarını da kullanarak kamuoyu oluşturmak istiyorlar.
Fransa'nın Paris şehrinde bir dergiye saldırı düzenlendi. Bu menfur saldırı sonucu 12 kişi öldü. Öldürenler de güya Müslüman(!) Saldırma sebebi de bu derginin defalarca Müslümanlığı aşağılayıcı haberler yapması gösteriliyor. Tezgâh çoktan ayarlanmış.
Fakat, Müslümanlar kendilerini bütün dünyaya düşman edecek bir eylemi neden yapsınlar? Kendi ayaklarına kurşunu neden sıksınlar? Zaten Orta Doğu'da yeteri kadar kanları dökülüyor. Müslümanlar öyle bir girdaba sürüklenmiş ki, içlerindeki Batı yanlısı ajanların kışkırtmaları ile birbirlerini öldürüyorlar. Bu yetmezmiş gibi bütün dünyayı kendilerine düşman edecek olaylar içine neden girsinler?
Bu ara ABD'nin ve İsrail'in istememesine rağmen Fransa'nın Filistin Devleti'ni kabul ettiğini de unutmayın. Müslümanlar için büyük önem arz eden Filistin Devletini kabul eden Fransa'ya "Müslümanlar acaba neden saldırır?" diye de düşünün! Müslümanlar böyle mi teşekkür eder? Yoksa bu işten rahatsız olan birileri mi bu işi yapar?
Hesap açık. Fransa'nın ikinci büyük dini kitlesi olan Müslümanlarla Hristiyanlar birbirine girecek. Müslüman bir devletin kurulmasını kabul eden Fransa ile bu ülkedeki Müslümanlar cezalandırılmış olacak. Olay Avrupa'ya yayılacak.
En baştaki oyun neydi? Müslümanı Müslümana kırdırmak. Şimdi Hristiyanlar kışkırtılarak oyunun ikinci safhasına mı geçilmek isteniyor? Papa'nın geçen yılki açıklamasını hatırlayın. "Artık 3. Dünya Savaşı başladı."
Bu kışkırtma ile birilerinin cebine milyar dolarlar akıyor. İnsanların gözünün içine baka baka organize edilen kara bir tezgâh var ortada! Kanla oynanan büyük bir oyunun içindeyiz!..
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.