Beşiktaş’ın hedefi belli!

Sesli Dinle
A -
A +

Beşiktaş sezon başından bu yana kadrosuna 10 civarında takviye yaptı. İstenilen olmayınca teknik direktör Valerien Ismael ile de yolları ayırdı. Şenol Güneş yine göreve davet edildi. Yeni gelenler, gidenler derken bu sezon da kayıpları oynadı. Baksanıza Şenol Hoca bile son Antalyaspor beraberliğinden sonra ikincilik hesabına geçtiğini söyledi.

Hidayet Usta artık yetmez mi? 

Basketbol Millî Takımı en son Letonya'ya hem de Bursa'da mağlup oldu. Eh yabancı istilasına uğramış bizim ligin yanı sıra yurt dışında iyi oyuncularla oynayıp burada şaşıranlar takımı mı bu? Federasyon başkanımız basketbolcunun kralı idi. Böylesine bir temeli olan kişinin başında bulunduğu branşın sonuçları bunlar olmamalı... 

Avcı fena avlandı!

Trabzonspor evinde 1-0 kazandığı maçın rövanşında 2-0 yenilip Avrupa'ya veda etti. Futbol bu, her türlü sonuç olabilir. Ama baktım ki Trabzonspor üç değişiklik sonrası ikinci golü yemiş... Benim öteden beri aklıma takılıp durur. Ne mi? Bu beş değişiklik hakkını mutlaka kullanmak mı gerekir... Avcı Hoca gel bu tutkudan vazgeç! 

Arda'ya ayıp oluyor be!

Uzun zamandan beri yıldız oyuncu hasreti çekiyoruz. Günümüzün giderek izlenmez hâle gelen futbolunda eskilerin harikalarını arıyoruz. İşte bunlardan biri olma yolunda net adımlar atan Fenerbahçeli Arda var.  Ama ne yazık ki harcanıyor. Baksanıza Fenerbahçe, hem de on kişi kalmış rakibi karşısında iki farklı öne geçmiş ve Arda ancak 67. dakikada oyuna alınıyor. O da taraftar bağırması sayesinde... 

Devlet Bahçeli'ye alkışlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz pazar akşamı tarihî bir karar alarak Beşiktaş kongre üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Hayırdır derken arkasından tarihî bir açıklama geldi. Bahçeli, Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki bir tribünün rezil haykırmasından sonra aynısının Beşiktaş maçında da tekrarlanması üzerine bu kararı aldığını açıkladı. 

Hakiki taraftar nasıl olur?

Tabii ki çevremde en fazla taraftar Fenerbahçelidir. Eş-dost olanlarla da sık sık futbol konuşuruz. Ve de maalesef son Fenerbahçe-Konyaspor maçından sonra bu taraftar gruplarından yüzde sekseni diyebilirim, bu sezon bir daha maça gitmeme kararı almış. Hatta çoğu da ekrandan bile izlemeyeceğini söyledi. Neden mi? Tribünün yüksek yerlerinden birinden dökülen spor dışı rezil sözler... İşte bu boykot kararı alan taraftar grubu hakiki taraftardır. Bakalım herhangi bir ceza gelecek mi? Ne gezer desenize! 

Moda Burnu'nda elektrik ve su yok!

Şaşırdınız değil mi? Ben de çok şaşırdım. Eski Moda plajına inen yolun başında insanı rahatlatan, huzur veren bir kafe var. Ama o da ne? Bu mekânın elektriği ve suyu yok... Nasıl olur dedim... İş Kadıköy Belediyesi'nin elinde imiş... O hâlde Şerdil Başkan’ın oraları Beyoğlu'na benzetme hamlesine bir yenisini katması gerekmez mi? 

TRT Müzik bu olmalı!

Bir kanalımız var... Digitürk’te 104 numarada çıkıyor. Sık sık döner bakarım. Ama çoğunlukla da hemen çıkarım oradan... Çünkü benim alaturka makamlarından eser bulamam... Neyse ki geçtiğimiz çarşamba, yani 21 Şubat akşamı saat 22.00 sularında “Gönüller Bir Olsun” programına takıldım. Harika bir saz ve de biri kadın diğeri erkek iki harika solist... Uzun zamandır dinlemediğimiz makamlar ve eşsiz bestekârlar... Hepsini alnından öperim. Ey bu kanalın başındakiler ne olur devam! 

Ziya Kardeş’im nurlar içinde yat!

Ziya Şengül PTT'den transfer olduktan sonra İstanbul'daki ilk arkadaşı ben olmuştum. Hasırcıbaşı Sokağı’ndaki bekâr evinde yine rahmetli Şükrü Birant, Ali İhsan, sonradan da Yaşar birlikte oturmuşlardı. Ziya, daha ilk gün bana, "Kemal burada çabuk adam harcanır. Benimle bir on gün, sezon açılışına kadar açılışına kadar çalışır mısın..." diye sormuştu. Onu kırmadım ve 10 gün Moda plajının üzerindeki Mustafa'nın çayırında çalıştık. Onun evi, benim evim, benim evim onun evi gibiydi. Kızı elimde doğmuş idi. Seni asla unutmam aslan kaptan... Ama ya onca ter döktüğün kulübün?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.