Büyük zafer

Sesli Dinle
A -
A +

Öteden beri bu sütunlarda benim bu ülkedeki en sevdiğim, en çok güvendiğim her türlü zoru yeneceğine inandığım takımın Kadın Voleybol Millî Takımı olduğunu hep yazmıştım.

Yürekler hop hop

Bu defa da zorlu bir Avrupa maratonunda beni yanıltmadılar ve Türkiye’me şampiyonluk kupasını taşıdılar. Tabii öncelikle hepsini alınlarından öperim. 
Vargas diye bizim renkten olmayan bir oyuncumuz böyle bir finalde 41 sayıya çıkıyor. Tabii karşısında da Boskovic gibi bizim ligin çok önemli bir oyuncusu vardı. Bizim takımın hocası daha önce Sırbistan’ı şampiyon yapmıştı. Bazı oyuncu değişikliklerinde zaman zaman tabii bana göre hatalar yaptı. Belki de bu sebeple bazı setlerde hem kayba uğradık hem de kazandıklarımızda yüreklerimiz hop hop etti.

Muhteşem Vargas

Ama bu takım gerek servis karşılamada, gerek kazanılan topu başta Vargas olmak üzere çok olumlu kullandı. Ebrar, Cansu hatta kaptan Eda zaman zaman öne çıktılar. Rakip sanki hiç boş oyuncusu olmayan ve başında da hem bizim millî takımı, hem de şu anda çalıştığı kulüp takımını şampiyon yapan bir hocaları vardı. Sanıyorum hocalar açısından bu spor branşında hiç böyle bir üst düzey bir rekabet yaşanmamıştır. 

 

Yine çok servis kaçırdık. Hep yazdım yapmayın etmeyin diye bizim gençliğimizde benim de bir okul düzeyinde İstanbul şampiyonluğum vardı ama o günlerde kaçan servisler sayı olmuyordu. Ne olur bunun üzerinde biraz duralım…  Tekrar tebrikler. Hepinizin alnından öperim… 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.