Kadıköy’de idman maçı

Sesli Dinle
A -
A +

Malum acımız sebebiyle verilen 20 gün aradan sonra Kadıköy’deki buluşmada F.Bahçe açık ve net olarak âdeta lige yeniden ısınma idmanı yaptı. 

 

Tabii ki 22’nci dakikada hakem gadrine uğrayıp 10 kişi kalan Konyaspor’un eksikliği bu tabloda rol oynadı gibi görünebilir ama bana göre bu teknik adamla bu Konyaspor 15 kişi de oynasa pek bir şey fark etmezdi. Bu arada hemen yeri gelmişken şunu da ekleyeyim; İlhan Palut’un görevine son veriliş sebebinin açıklanmasını da uzun zamandır bekliyorum. 

Al gülüm ver gülüm

F.Bahçe sanırım hiç olmazsa bu sezon hiçbir oyunda bu kadar rahat pas yapamamıştı ki, başlangıç dizilişinde orta alan 2,5 kişilik gözüküyor gibiydi ama ön tarafta oynayanlar da her türlü pas tezgâhına ortak olmaya çalıştılar. 

 

Bütün bunlar olurken Konyaspor ne yaptı? Emekleyip durdu diyebiliriz. 

 

Hazır yeri gelmişken maçın hakemi Halil Umut Meler’in oyunun daha neredeyse ilk 20-25 dakikası içinde oyuncuları kart yağmuruna tutuşu da bu maçtaki futbolun katledilmiş olmasının bir başka sebebi sayılmalıdır. 

 

Acaba FIFA kokartlı bu hakemimiz yarın herhangi bir Avrupa kupası maçında görev aldığında aynen kart bonkörlüğünü gösterebilecek midir?  

Arda niye geç girdi?

Sonuç olarak F.Bahçe takımını özlemiş taraftarına da bol gollü bir ziyafet sunarken ben yine daha evvel de değindiğim bir noktaya uğramak istedim. Hadi ilk 11’e koymadınız. Peki rakip 10 kişi kalıp da farklı öne geçtikten hemen sonra yani ikinci devre başlarken Arda’yı oyuna neden almadınız? Yani kenardaki yardımcı belli ki Jesus’un emir kulu. 

 

Hemen her fırsatta gol atmayı sürdüren Valencia’nın, hadi penaltıyı geçin, attığı ikinci goldeki estetiğini ve tekniğini de buraya yazmak bir görevdir. 

 

MAÇIN ADAMI: Valencia

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.