Kartal savaştı, kazandı

Sesli Dinle
A -
A +

Beşiktaş ile Ankaragücü’nün dün akşamki maçında her iki takım adına da forma giyen yeniler vardı. Beşiktaş’ta Onur ve Colley savunmada yer alırlarken şunu rahatlıkla yazabiliriz ki, her ikisi de sanki uzun zamandır bu formanın içindeydiler. Hadziahmetovic, Beşiktaş’ın yeni oyun yönlendiricisi olarak henüz destan yazabilecek bir sergileme yerine daha çok dengeli, ayağa oynama ve duran topları kullanma tarafındaydı. Aboubakar’dan söz etmesek olur mu, olmaz. Attığı gol bir Aboubakar ustalığı donanmış idi ama onun dışında çok etkili oldu diyemeyiz. 

Hediye bir gol

Ankaragücü’nde oyuna çıkışlar sanki büyük tehlikelerle süslenecek gibi gözükürken sadece o kadarda kaldı. Atılan gol de Cenk’in ikramının Beşiktaş savunması tarafından neredeyse tamamlanması gibi tabelaya yazılacaktı. 
Şenol Hoca’nın takımın orta sahasındaki oyuncularını başta da Gedson olmak üzere sanki çokça “istediğiniz gibi oynayın” talimatıyla sahaya sürdüğünü gördüm. Ha, tabii sormak lazım Salih hafif sakatlık geçirdi de mi çıktı, yoksa… 

Mert izin vermedi

Beşiktaş, 2-1’in riskinden pek de kurtularak oynayamamıştı. Ankaragücü ise bu sadece tek farklık geride kalışı en azından eşitliğe getirmek için oyuncu değişiklikleri ve fazla adamla rakip sahaya gitmek ister göründü ve bunların sadece bir tanesinde Emre’nin harika kafa vuruşunu Mert de aynı şıklıkta çeldi. 

 

Sonuçta, Beşiktaş ne zamandan beri galibiyet pozisyonunda suskunluğunu 3 puanla dindirdi. Ankaragücü ise maçı kaybetti ama çok iyi yer tutan bu kalecisiyle ligi korkuya kapılmadan bitirecek gibi. 

 

MAÇIN ADAMI: Onur Bulut

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.