Yalancının mumu...

Sesli Dinle
A -
A +

Osmanlı’dan kalma çok güzel bir yakıştırmamız vardır. O da yalancının ortaya atabileceği lafların çok kısa sürede gerçek dışı olduğunun ortaya çıkışını gösterir: Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...  Yazıya neden böyle girdim açıklayım. Icardi’yi efsane santrfor diye gösteren, Zaniolo’yu beleş bir gol attı diye efsane ilan edenler dün akşam gerçeklerle tanıştılar. 

İflas etti

Şimdi lider durumda bulunan ve şampiyonluğa en yakın adayı olarak gösterilen Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, Icardi’ye bitime kadar tahammül etti, Zaniolo’yu da oyuna aldı ama göremediği bir gerçek vardı. O da öndeki oyuncuların dakika dakika oyundan düşüşleri, orta alanın tuhaf ön kurgusunun iflas etmesiydi. Okan Hoca bu zamana kadar bütün zarlar tuttuğu için “Nasıl olsa kazanırız” rüyasında kapılmıştı. Galatasaray öyle bir orta sahayla çıkmıştı ki oyuna, hem Barış hem Berkan formanın içinde kayboldu.  

Kerem karmakarışık

Oysa kenara baktığımızda hiç de böyle bir orta sahaya gerek yoktu. Devam edelim, Rashica oyundan alınıp yerine Gomis girdi, acaba nedendi? Icardi de hâlâ oyundaydı. Bu yenilgi Galatasaray’a şampiyonluğa yürüdüğü yoldaki en büyük engel olacaktır tartışmasız. Boey sanki Galatasaray’ın ayakta kalabilen tek oyuncusu olarak dikkati çekerken, Kerem’in karmakarışık futbol düşüncesi takıma katkıdan çok uzaktı. 

 

MAÇIN ADAMI: Sehic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.