Anadolu Ateşi 24. yaşını AKM’de kutladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Anadolu Ateşi 24. yaşını AKM’de kutladı

Kültür - Sanat Haberleri

Kaynağını kültürel tarihinden alan Anadolu Ateşi topluluğu, 24’üncü yaşını Atatürk Kültür Merkezinde yaptığı gösteriyle kutladı.

MURAT ÖZTEKİN'İN HABERİ

Bugüne kadar 85 ülkede 3 bin 500 gösteri ile 20 milyonu aşkın sanatsever tarafından izlenen dans topluluğu, halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer disiplinleriyle sentezleyerek modern standartlarda kültürel bir şölene imza attı. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, gösteri öncesinde yaptığı açıklamada 24 yılda dünyanın her yerinde Türkiye’yi tanıttıklarını ve tanıtmaya devam edeceklerini vurgulayarak “Bugün bizim için özel bir gün. Bugün sahnede Anadolu halkının altı kuşağı yer alacak. Yani üç yaşındaki dansçımızdan 60 yaşındakine kadar herkesi göreceksiniz. Başlamadan önce seyircilerimizle tarihimizi paylaşacağız. 24 yılda neler yaptık onları anlatacağız” dedi.

Anadolu Ateşi, 16 Ocak 2023 itibarıyla her pazartesi AKM’de dans gösterisi yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...