Bir Ramazan geleneğine dönüştü! Eyüpsultan Kitap Fuarı kapılarını açtı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bir Ramazan geleneğine dönüştü! Eyüpsultan Kitap Fuarı kapılarını açtı

Kültür - Sanat Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayı boyunca kitapseverlerin yazarlarla bir araya geleceği kitap fuarı kapılarını açtı.

Eyüpsultan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşları birbirinden güzel Ramazan faaliyetleriyle bir araya getirmeye devam ediyor.

Ramazan faaliyeti olarak geleneğe dönüşen kitap fuarı da Zal Mahmut Paşa Külliyesinde açıldı. 

Bir Ramazan geleneğine dönüştü! Eyüpsultan Kitap Fuarı kapılarını açtı - 1. Resim

BİNLERCE KİTAP

Ramazan Ayı’nı Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası olacak olan Kitap Fuarı’nda 60’ın üzerinde yayınevi bulunuyor.

Ramazan ayı boyunca tüm gün açık olan fuarda Türk edebiyatından dünya klasiklerine, romanlardan şiir kitaplarına kadar binlerce kitap kitapseverlerle buluşacak.

Bir Ramazan geleneğine dönüştü! Eyüpsultan Kitap Fuarı kapılarını açtı - 2. Resim

"RAMAZAN'DA KİTAP FUARI EYÜPSULTAN'DA BİR GELENEK OLDU"

Başkan Deniz Köken açılış programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kitap işi gönül işidir. Mevlana diyor ki; ‘Bilgi kap meselesidir. Kabınız ne kadarsa o kadar bilgi alırsınız. Kabınızı genişletirseniz daha çok alırsınız’

Kitap Fuarı açılmasının Ramazan’da bir gelenek olduğunu vurgulayan Eyüpsultan İlçe Kaymakamı İhsan Kara ise konuşmasında, “Eyüpsultan’da da bu iş gerçekten düzenli, güzel ve her sene değişen bir şekilde yapılıyor.” dedi.

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...