Deniz Işın Coşkuner: ‘Çıkışı Bulamayan Adam’ Benim için Çok Özel Bir Kitap

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Deniz Işın Coşkuner: ‘Çıkışı Bulamayan Adam’ Benim için Çok Özel Bir Kitap

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Edebiyat dünyasında kendisine yer bulan ve kitaplarıyla ön plana çıkan Deniz Işın Coşkuner, son kitabı Çıkışı Bulamayan Adam ile okurlarına yeni bir kitap sundu.

Edebiyat dünyasında kendisine yer bulan ve kitaplarıyla ön plana çıkan Deniz Işın Coşkuner, son kitabı Çıkışı Bulamayan Adam ile okurlarına yeni bir kitap sundu. Romanının tüm kitapçılarda olduğunu belirten Coşkuner, “Sürükleyici bir roman yazmak istedim. Çünkü buna ihtiyacım vardı. Fakat romanı yalnızca tek bir konu üzerinde ilerleyen olaylar silsilesi olarak düşünmemek gerekiyor. Hepimizin yaşadığı durumları çok daha özel bir şekilde anlatmak istedim.” dedi.

Her insanın hayatının belirli dönemlerinde çeşitli nedenlerden ötürü yalnız ve çaresiz kaldığını belirten Coşkuner, Çıkışı Bulamayan Adam’da insanlara yol göstermek istediğini ifade etti:

“Hayatın kendisi, bazı dönemlerde çözümsüzmüş gibi görünen sorunları karşımıza çıkarır. Bu sorunlarla baş edebilmek için sabra ve cesarete ihtiyacımız var. Ben, her insanın bu cesarete sahip olduğunu düşünüyorum.”

Deniz Işın Coşkuner: ‘Çıkışı Bulamayan Adam’ Benim için Çok Özel Bir Kitap

SÜRÜKLEYİCİ BİR KİTAP YAZMAK İSTEDİM

Sürükleyici bir roman yazmak istediğini, bunun için çalışmalarda bulunduğunu belirten Deniz Işın Coşkuner, son romanında edebiyat dünyasına daha da yerleştiğini, bu durumun kendisini son derece mutlu ettiğini ifade etti:

“Her romanımda kendimi daha çok edebiyat dünyasına ait hissediyorum. Bu durum, kendimi huzurlu hissetmemi sağlıyor. Son romanımda da aynı durumu hissettim. Sürükleyici bir kitap yazmak istedim. Farklı türlerde romanlar yazmak, kendimi geliştirmeme katkıda bulunuyor. Bu nedenle edebiyat dünyasında yenilikçi projeler içerisinde sıklıkla yer almak istediğimi söyleyebilirim.”

Deniz Işın Coşkuner: ‘Çıkışı Bulamayan Adam’ Benim için Çok Özel Bir Kitap

KİTAPTA KÖR KARANLIKLARDA KALDIĞIMIZ ZAMANLARDAN BAHSETTİM

Her insanın bazen kör karanlıklar içinde kalabildiğini, bu durumun olağan olduğunu belirten Deniz Işın Coşkuner, kitabında bu konu üzerinde özellikle durduğunu belirtti:

“İnsanların yaşadıkları sorunlar birbirinden farklı. Ama sorunlarla başa çıkma biçimimiz son derece benzer. Bu nedenle son romanımla bu benzerliği ön plana çıkarmak istedim. Yani kör karanlıklarda kaldığımız zamanlardan bahsettim. Bir adam, karanlık bir orman içinde kalır. Ama bu yolculuğa çıkmasına sebep olan nedir? İşte kitabın konusunu bu şekilde özetleyebilirim.”

DENİZ IŞIN COŞKUNER KİMDİR?

24 Kasım 2000 tarihinde dünyaya gelen Deniz Işın Coşkuner, farklı alanlarda çalışmalarda bulunan bir isim. Farklı alanlarda çalışmalarıyla ön plana çıkan şirketleri DNC Group çatısı altında toplayan Coşkuner, sosyal medya alanında da faaliyetlerde bulunuyor. Çeşitli markalara bu konuda destekte bulunan Coşkuner, edebiyat dünyasına 3 farklı kitap kazandırmıştır. Son kitabı Çıkışı Bulmayan Adam, tüm kitapçılarda yerini almıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...