John Wick’in spin-off filmi Ballerina geliyor… Vizyon tarihi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
John Wick’in spin-off filmi Ballerina geliyor… Vizyon tarihi belli oldu

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Serinin dördüncü filmi ile büyük bir ilgi toplayan John Wick’in spin-off filmi Ballerina şimdiden sinema severleri heyecanlandırdı. Merakla beklenen Ballerina filminin Türkiye’de gösterime gireceği tarih belli oldu.

Efsane kategorisinde en çok sevilen yapımların başında gelen John Wick hayranlarını sevindiren haber geldi. Başrolünde Ana de Armas’ın yer aldığı aksiyon – gerilim filmi Ballerina vizyon tarihi netleşti. John Wick serisinden hatırladığımız kadın suikastçının nefes kesen filmi için geri sayım başladı.

Yönetmenliğini Len Wiseman’ın üstlendiği John Wick’in spin-off filmi Ballerina henüz sinemalara gelmeden büyük bir heyecana neden oldu. John Wick serisinden uyarlanan bu film, kadın bir suikastçının başından geçenleri konu edinecek. Yapım şirketi Lionsgate, John Wick serisinin hayranlarını heyecanlandıran açıklamayı yaptı. Ballerina filmi ne zaman çıkacak?

BALLERİNA FİLMİ VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU 

Son yılların en sevilen oyuncularından Ana de Armas’ın başrolünde oynadığı Ballerina filminin vizyon tarihi duyuruldu. Merakla beklenen ve senaryosunu Shay Hatten’in kaleme aldığı Ballerina filmi 7 Haziran 2024 tarihinde sinemalara gelecek. Şimdiden heyecanlandıran filmin konusu ve detaylar netleşmeye başladı. 

John Wick serisinin 4. filmi dünya genelinde 250 milyon dolar gişe hasılatına ulaşarak büyük başarı elde etti. Başrolünde aksiyon filmlerinin aranan yıldızı Keanu Reeves’in olduğu John Wick sersinin toplam gişe hasılatı ise şimdiden 833 milyon doları geçti. Bunun üzerine John Wick spin-off’u olarak duyurulan Ballerina filmi için tüm hazırlıklar tamamlandı.

BALLERİNA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Güzel oyuncu Ana de Armas’ın başrolde oynadığı Ballerina film, kadın bir suikastçının ailesini öldüren kişilerden intikam alma serüvenini anlatıyor. Olaylar serinin 3. ve 4. filmleri arasında geçecek. John Wick spin-off’u Ballerina oyuncu kadrosunda Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane gibi isimler yer alıyor. Ayrıca John Wick olarak Keanu Reeves de filmde ufak bir role sahip olacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...