Tarihe ışık tutacak eser yayında! Türkiye’nin Antik Yer Altı Şehirleri

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Tarihe ışık tutacak eser yayında! Türkiye’nin Antik Yer Altı Şehirleri

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / Haber Merkezi

“Söz Uçar Yazı Kalır” kitabının yazarı Tarkan Deniz'in yeni kitabı "Türkiye’nin Antik Yer Altı Şehirleri" geniş kapsamıyla ülkenin köklü tarihine ışık tutarak dünyaya tanıtılmasını sağlıyor. Yedi bölgenin de yer altı şehirlerini tek bir eserde toplayan Deniz'in yeni kitabı en çok okunanlar arasından düşmeyecek gibi gözüküyor.

“Söz Uçar Yazı Kalır” ve “Uluslararası Bir Sorun Olarak Deniz Haydutluğu: Somali Örneği” adlı çok sevilen kitapların da yazarı olan Tarkan DENİZ’in “Türkiye’nin Antik Yer Altı Şehirleri” adlı çalışması, Türkiye’nin 7 Coğrafi Bölgesi; Akdeniz, Karadeniz, Ege, Marmara, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’dan yüz civarında kadim yer altı şehirlerini kapsayan ve tek bir yerde toplayan, tarihi ve kültürel mirası ülkemize ve dünyaya tanıtabilmek için yazılı eserdir.

Tarkan Deniz'in “Türkiye’nin Antik Yer Altı Şehirleri” adlı kitabı piyasaya girdiği ilk günden itibaren yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Deniz, Türkiye'nin tarihine ışık tutarak yedi bölgenin de yer altı şehirlerini tek bir eserde topluyor. Eser, Türkiye'nin köklü geçmişini ve eşsiz tarihini dünyaya tanıtacak önemli baş yapıtlar arasınas yer alıyor.

TARKAN DENİZ KİMDİR?

Tarkan Deniz, 1975 Ordu doğumlu, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi lisans, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Enstitü Ana Bilim Dalında Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisans mezunudur. Eğitim hayatının yanı sıra başarılı bir iş hayatına sahip olan Deniz, birçok önemli kurumda üst düzey görevler almıştır.

 

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...