"Ters Ev" akın akın ziyaret edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
"Ters Ev" akın akın ziyaret edildi

Kültür - Sanat Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından 2021 yılında inşa edilen "Ters Ev" adlı mekan ziyaretçi akınına uğruyor. İki katlı, 7 bin metrekarelik yeşil alan içerisindeki ev, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. İçindeki tüm malzemelerin ters olarak tasarlandığı eve 300 bin ziyaretçi geldiği açıklandı.

Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından 2021 yılında inşa edilen ters ev, Şerefiye Mahallesi’nde bulunan İpek Park'ta ziyaretçi akınına uğruyor.

İki katlı olan ve 7 bin metrekarelik yeşil alan içerisine kurulan ters ev, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. İçerideki tüm malzemeler ters olarak tasarlanmış durumda.

Ev, özellikle İranlı turistler başta olmak üzere farklı kesimlerden vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor. Açılışından bu yana yaklaşık 300 bin kişi ters evi görmek için İpek Park'a geldi.

SADECE TERS EV DEĞİL

2021 yılında hizmete açılan İpek Park, ters evin yanı sıra buz pisti, engelsiz kafe, 7D sinema, çocuk kreşi, çocuk kütüphanesi, açık voleybol ve basketbol sahaları ile çizgi film karakter heykellerini de barındırıyor. İpek Park'ı cazibe merkezi haline getiren ters evin yılda 100 binin üzerinde ziyaretçisi var.

Çocuk ve engellilere, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz hizmet verilen evde, karne zamanlarında, karnesini getiren tüm çocuklara ücretsiz hizmet veriliyor. 

 

Düzenleyen:  - Kültür - Sanat
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...