1 milyon liralık soruya doğru cevap veremeyen Batu Alıcı eleştirilere maruz kaldı: ‘Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin’

1 milyon liralık soruya doğru cevap veremeyen Batu Alıcı eleştirilere maruz kaldı: ‘Hiç mi Kuruluş Osman izlemedin’
Başlık Resmi1 milyon liralik soruya dogru cevap veremeyen Batu Alici elestirilere maruz kaldi: ‘Hiç mi Kurulus Osman izlemedin’

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster’de üniversite öğrencisi Batu Alıcı, 1 milyonluk soruya ulaştı. Türkiye'nin merakla beklediği soru için seyirciler ekran başına kilitlendi. Sevilen yarışmada 1 milyon TL’lik soru Dede Korkut Hikayeleri'nden geldi. Soruya doğru cevabı veremeyen Batu Alıcı Twitter’da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Kaydet
|

ATV’de yayınlanan Kim Milyon Olmak İster’de dün akşam heyecan dolu anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Bursalı Batu Alıcı, 1 milyonluk soru ile karşı karşıya geldi.

Batu Alıcı, 11. soruyu doğru cevaplayarak 1 milyon TL'lik soruyu açtırmayı başarmış ancak bu sırada zilin çalmasıyla programın sonuna gelinmişti.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER’DE FİNAL SORUSU

Programın yeni bölümünün yayınlanmasıyla milyonluk soru da ortaya çıktı. Final etabında Batu Alıcı’ya "Hangisi 'Dede Korkut Hikayeleri'ndeki karakterlerden biri değildir?" diye soruldu. Şıklar ise şu şekildeydi:

A: Bala Hatun (Doğru cevap)
B: Banu Çiçek
C: Bamsı Beyrek
D: Bayındır Han

Doğru cevabı A şıkkı olan soru için 20 yaşındaki yarışmacı Batu Alıcı cevaptan emin olamadı ve yarışmadan çekilme kararı aldı. Bunun üzerine sunucu Kenan İmirzalıoğlu, “Peki, devam etseydin hangi şıkkı seçecektin” diye sordu. Batu Alıcı ise B şıkkı olan 'Banu Çiçek'i seçti. Doğru cevabın 'Bala Hatun' olduğunu gören genç rahat bir nefes aldı.

Sosyal medyada gündem olan o anlar sonrası Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi bazı eleştirilere maruz kaldı.

Kuruluş Osman'da da geçen Bala Hatun karakteri yarışmacı tarafından hatırlanamayınca bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ilginç yorumlar yaptı.

İşte onlardan bazıları…

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.